Beauty

Op zoek naar de perfecte lipstick of foundation? Zo krijg jij gratis advies vanuit huis

Op zoek naar de perfecte lipstick of foundation? Zo krijg jij gratis advies vanuit huis

Hoewel het natuurlijk super leuk is om de deur uit te gaan en in real life te testen of een bepaald make-up product bij je staat, maakt corona dat ons even wat lastiger. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven en contact met anderen te vermijden. 

Hoe pak je dat dan aan als je wel wat advies kunt gebruiken op beauty gebied? Charlotte Tilbury heeft daar een oplossing voor gevonden. Laatst lanceerde het beauty merk diverse 'virtual experiences' en één daarvan is virtueel advies krijgen van een schoonheidsexpert van het merk. 

Wat je kunt verwachten en hoe het in zijn werk gaat? Zie het als een digitale personal shoppingsessie die één op één plaatsvindt. Nadat jij je aangemeld hebt, krijg je een link naar de plek waar de sessie zal zijn. Ik had bijvoorbeeld advies gevraagd over wat voor lipstick mooi past bij mij - iets wat niet rood of nudekleurig is.

Even was ik bang dat het wat awkward zou zijn zo digitaal maar het gesprek liep super ontspannen en was met iemand die ook vanuit huis werkte. Na tien minuten was ik voorzien van een hoop goede product tips én handige trucs om het gewenste resultaat te behalen. Echt een aanrader dus wat mij betreft!

Het virtuele advies kun je voor jezelf gebruiken maar natuurlijk ook om bijvoorbeeld cadeautips te krijgen voor anderen. En hadden we al gezegd dat dit advies gewoon gratis is?

Naast het virtuele advies, kun je ook producten van Charlotte Tilbury uittesten middels de Virtual Try On en masterclasses volgen. Meer weten over de Virtual Experiences van Charlotte Tilbury? Neem dan even een kijkje hier

 
Beeld: Charlotte Tilbury
Deel dit artikel
Back to top