Fashion

Dit worden de bikinitrends voor deze zomer

Dit worden de bikinitrends voor deze zomer

De zomer lijkt nog heel ver weg, maar het is nooit te vroeg om alvast stil te staan bij wat je naar het strand gaat dragen tijdens je vakantie! Hoe eerder je je voorbereid, hoe eerder je in de stemming komt toch? Maar wat trekken we in 2024 eigenlijk aan naar het strand? Dit worden de bikinitrends van deze zomer.

Pastelprintjes

Om het warmere weer te verwelkomen, dragen we het liefst wat lichtere kleurtjes. Dat verklaart waarom pasteltinten zo populair zijn voor de aankomende zomer! We zien veel leuke printjes terugkomen op zwemkleding met pasteltinten. Bloemenprintjes gaan we ook veel zien. In contrast met de lichte kleurtjes, zien we meer opvallende modellen. Denk aan off the shoulder tops of ruffles.

Boohoo MIX & MATCH DRIEHOEKIGE BIKINI TOP - €8,00

Textuur als detail

Een simpele bikini is altijd goed. Maar deze zomer gaan we ook veel bikini's zien die een simpel design net iets unieker maken. Het gebruik van textuur is de manier om een bikini op te fleuren deze zomer. Je hoeft helemaal geen extravagante bikini te hebben om op te vallen deze zomer, het zit hem in de details!

Hunza G Gigi bikiniset met structuur - €200,00

Een subtiele glans

Over extravagante bikini's gesproken, een beetje opvallen kan zeker nooit kwaad. Dit jaar gaan we veel badkleding zien met een feestelijk glansje. Dit maakt ze perfect voor een strandfeestje tijdens je vakantie deze zomer! Metallic bikini's en designs met glitter gaan we veel zien. Laat de zon dus vooral lekker op je bikini schijnen! Jij bent zo de ster van de show.

Sam Friday Shell balconette bikinitop met lurex - €59,95

Tankini's

Een van de grootste trends die we gaan zien deze zomer is de tankini. Deze meer bescheiden variant van de bikini bedekt wat meer, maar is niet hetzelfde als een badpak. Dit is dus de ideale tussenweg. Tankini's geven een meer sportieve look. Maar je kunt ze ook vinden met meer vrouwelijke details zoals ruffles en strikjes.

Hunkemöller Tankini Sunset Dream - Zwart - €39,99

Metalen details

De trends focussen zich dit jaar vooral op de details. Gouden en zilveren details laten je bikini een stuk luxer ogen, en daarvoor hoef je niet eens een duur setje te hebben. Wees ook vooral niet bang om metalen te mengen! Dit geef je bikini juist een unieke look.

Banana Moon Neruo Ayada triangel bikinitop met uitneembare vulling - €85,-

Gingham

Tot slot zien we op het gebied van printjes, gingham heel veel terugkomen. In de algemene modetrends zagen we deze trend al terugkomen, nu komt 'ie ook tervoorschijn in de badmode trends! Dit klassieke printje gaat wat ons betreft nooit uit de mode.

Boohoo DRIEHOEKIGE GINGHAM BIKINI SET MET TEXTUUR - €30,00
Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top