Fashion

Ik zie, ik zie, wat jij kennelijk niet ziet...


Wij hebben verschillende mannen om hun mening gevraagd omtrent de doorzichtige bandjes kwestie, geen man reageerde positief. Ook volgens de mannen is het geen sexy toevoeging aan je outfit. Waarom zien we dan zelfs op de meest hippe feesten deze ongewenste gasten?

In het rijtje met de meest vreselijke uitvindingen op modegebied van de afgelopen jaren vind je hoog in de top tien de schoudervulling. Daarop op volgend komt de huidkleurige panty kniekous. Wij zijn het er over eens, ook het doorzichtige bh-bandje hoort in deze top tien thuis. Wat ons betreft een hoge notering!

Het is dus niet functioneel, het is niet sexy, wat is dan wel het nut van deze verschrikkelijke ontwikkeling in lingerieland? Heb je enig idee, laat het ons weten!

Fashionscene tip: Draag je een truitje met een lage hals of blote rug, kies dan voor een bh met een fluoriserende kleur. Ook je bh-bandje mag gezien worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte boothals met een gifgroene bh? Wij zijn het er over eens, een verbetering in vergelijking met het “doorzichtige” bh-bandje!
Deel dit artikel
Back to top