Beauty

Etat Pur A+B

Innovatief nieuw merk - Etat Pur komt tegelijkertijd met twee productlijnen die volgens het merk een nieuwe benadering zijn van gezichts- en lichaamsverzorging en schoonheid: A+B. A: aan de ene kant, pure actievestoffen en gerichte treatments voor diverse huidproblemen. En B: aan de andere kant, biomimetische cosmetica, ontworpen voor de dagelijkse zorg en voor de natuurlijke biologische balans van de huid.
Volgens Etat Pur gaat het in totaal om meer dan 80 producten, om alleen te gebruiken of in de combinatie A+B. Daarvoor hoef je niet veel te doen: het is makkelijk te gebruiken, er hoeft niets gemixt te worden. Doel van Etat Pur is om met de verschillende combinaties voor iedereen een echt persoonlijke oplossing te bieden.
Ook goed om te vermelden is dat de verpakkingen 'groen' zijn. Duurzaamheid staat bovenaan. Zo staat de productinformatie bijvoorbeeld op het flesje zelf , zodat er geen apart doosje omheen hoeft. Verder worden geen schadelijke en onnodige ingrediënten gebruikt en test Etat Pur niet op dieren.
Etat Pur heeft in Parijs zijn enige conceptstore, maar je kunt de producten verder online bestellen. Er is nu een Nederlandse website: www.etatpur.nl
[IMG01]

Deel dit artikel
Back to top