Beauty

Maak kans op een beautypakket van Maybelline New York

Winactie - Vanaf eind augustus lees je hier dagelijks het report van Nathalie Edelsztejn van MissFashionNews die in samenwerking met Good2b een dagboek gaat bijhouden over haar reis naar Curaçao. Daarbij bezoekt ze onder andere het North Sea Jazz festival. In het kader van deze samenwerking geven we een beautypakket weg van Maybelline New York t.w.v. €106,55. Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina’s van Good2b en MissFashionNews.
Wat zit er in het pakket:
3 kleuren Forever Strong Pro Nagellak t.w.v. €23,85
De nieuwe nagellak lijn van Maybelline New York met de meest hippe en trendy nagellak kleuren van dit moment. Het kleurassortiment sluit perfect aan op de kleuren die de New York catwalks sieren. Wij geven deze 3 kleuren weg: Bubble Gum, Hot Salsa en Hyper Jade Greenwich
SuperStay 10H Tint Gloss is een langhoudende gloss met een stain-effect. Kleur: Endless Ruby t.w.v. €13,95
SuperStay 10H Tint Gloss is een langhoudende gloss met een stain-effect. Dat wil zeggen dat deze gloss een super hoge concentratie vloeibare pigmenten bevat, die een intense kleur geven op de lippen. Het bijzondere aan deze Tint Gloss is dat je lippen daarnaast ook een mooi glansje krijgen, zonder dat je een plakkerige laag op je lippen krijgt.
Falsies feather look mascara in Glam Black. t.w.v. €14,95
Met de Falsies Feather Look voegt Maybelline NY een nieuwe mascara toe aan de succesvolle Falsies range. Falsies Feather Look zorgt voor een superzacht valse wimpers effect.
In de formule van deze mascara is een nieuw type basis gebruikt dat 40% minder harde wax bevat; een gel-mousse. Hierdoor geeft Falsies Feather Look mascara je wimpers maximaal volume, zonder dat je wimpers hard worden wanneer de mascara droogt. Je wimpers blijven de hele dag zacht en flexibel en zullen dus ook niet gaan korrelen of brokkelen.
De borstel van deze mascara is ons grootste borsteltje ooit – om het volume royaal aan te kunnen brengen. De borstel, ofwel Flexor Brush, is verder ultrazacht en flexibel voor extra veel comfort bij het aanbrengen.
Maybelline New York Color Sensational High Shine Lipcolor, Fruit Punch en de Color Sensational Lipcolor Fifth Avenue Fuchsia t.w.v. €25,90
Color Sensational lipstick bevat verzorgend honing-extract en vitamine E voor gehydrateerde en zachte lippen.
Dankzij het unieke Color Control System wordt de kleur in een flexibele laag als het ware op de lippen verzegeld en zal deze niet uitlopen in de fijne lijntjes rond de mond. De formule bevat zuivere pigmenten voor de meest intense en sensationele kleuren.
Maybelline Fit Me! Pressed powder in Natural Buff t.w.v. €12,95
De deeltjes van deze ultra fijne poeder zijn 40% fijner dan in klassieke poeders. De lichte formule zorgt voor een natuurlijke matterende finish en een perfecte makkelijke fit. De poeder geeft de huid urenlang een frisse en natuurlijke uitstraling!
Dream Nude Airfoam keuze uit Sand voor de lichte huid of Caramel voor de getinte huid t.w.v. €14,95
Super luchtige foundation voor 100% nude effect zonder zwaar of plakkerig gevoel. Dankzij de formule die water, verfijnde pigmenten en lucht combineert voelt de foundation luchtig aan en geeft het een natuurlijke dekking.
[IMG01]

Deel dit artikel
Back to top