Beauty

Hand & Foot Treatment Store

Q&A eigenaar Angelique Piso - Amsterdam is een high-end city spa rijker: de Hand & Foot Treatment Store. Een Q&A met eigenaar Angelique Piso.
[IMG01]


Kun je iets over je achtergrond vertellen?
Al ruim 7 jaar werk ik zelfstandig als pedicure en manicure. Na een periode in andere salons te hebben gewerkt, is de tijd nu aangebroken om volledig naar mijn eigen visie te gaan werken en de merken te gebruiken die ik na uitgebreide research als de beste heb beoordeeld. Dat is de Hand & Foot Treatment Store.
Hoe ziet het concept eruit?
Hand & Foot Treatment Store is een spa gericht op de cosmetische hand- en voetverzorging.Wij streven zoveel mogelijk naar duurzaam ondernemen en persoonlijke service in een kleinschalige salon waarin hand en voetverzorging in een relaxte omgeving de boventoon voert.Tevens bieden wij een uitgebreid assortiment exclusieve cosmetica aan, zoals Revitalash, Diamancel, Rosebud salve, Mason Pearson Hairbrushes, Fnug en Margaret Dabbs.
[IMG02]


Waarin verschillen jullie met andere city spa's?
Wij doen alleen hand- en voetverzorging en dus geen facials, lichaammassages, et cetera. Ook onderscheiden wij ons door al onze pedicures uit te voeren aan het Lemi Pedi Spa wellnessstation. Wij zijn met dit wellnessstation uniek in Nederland. Het wordt in Amerika uitsluitend en exclusief gevoerd door de Red Door Spa`s van Elizabeth Arden.
Met welke merken werk je?
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Deborah Lippmann, Fnug en O.P.I. Deze producten bevatten allen geen schadelijke chemicalien.
Wat zijn de huidige trends voor nagels?
Wat absoluut niet meer kan zijn lange french manicure acrylnagels en/of nailart. Een moderne zelfbewuste jonge vrouw die zich durft te onderscheiden, draagt als zij voor kleurrijk gaat neon kleuren. Klassiek rood mag natuurlijk ook nog en het liefst moeten handen en voeten matchen. De gelcolors (O.P.I.) zijn nu al niet meer weg te denken. Deze lakken in de vorm van gel harden uit onder een ledlampje, zijn direct droog, dus stoot-en krasbestendig en blijven zo ongeveer 2 weken mooi op de nagels. Dit is geen kunstnagelsysteem en wordt alleen uitgevoerd in salons. Het is makkelijk te verwijderen, zowel thuis als in de salon en beschadigt de natuurlijke nagel niet. Ideaal dus voor bijvoorbeeld vakanties, huwelijk of voor fashionista's met een overvolle agenda.
Hand & Foot Treatment Store, Rozengracht 77A Amsterdam. www.handandfoot.nl
[IMG03]

Deel dit artikel
Back to top