Beauty

Clinique’s Beauty Breakfast

Report - De zomervakantie zit er bijna op en dit betekent dat we weer een excuus hebben om massaal nieuwe kleding en producten in te slaan voor het nieuwe seizoen. Wij gingen daarom alvast op onderzoek voor je uit. Good2b kreeg gisteren namelijk de nieuwe lijn van Clinique te zien tijdens Clinique’s Beauty Breakfast. De producten beloven een mooiere, egalere en stralende huid, iets waar wij voor tekenen!
Tekst: Leonie Oude Elferink
[IMG01]

Onder het genot van broodjes, koekjes, fruit en andere hapjes namen bloggers, online redactrices en freelancers plaats achter de met Clinique producten bezaaide tafels. We werden verwelkomd door Diego Giacomini, brand manager van Clinique Benelux. Hij wist ons te vertellen: “Clinique luistert naar vrouwen, maar ook naar dermatologen. Wij lanceren nieuwe producten op basis van intensief contact met deze experts.” Clinique staat hier ook bekend om: de producten worden altijd goed getest (vooral op allergieën) en zijn daarnaast parfumvrij. Clinique onderscheidt zich hiermee van vele andere beautymerken.
Weg met de concealer!
Gehuld in een spierwitte labjas, vertelde een Clinique medewerkster ons meer over donkere kringen, een probleem waar veel vrouwen én mannen mee kampen. Deze kringen hebben meer impact dan je misschien denkt. De resultaten van recent onderzoek wijzen namelijk uit dat vrouwen met dit probleem vaak een gebrek aan zelfvertrouwen ontwikkelen en dat de donkere kringen kunnen leiden tot sociaal ongemak. Ondanks al deze klachten, zijn de meeste vrouwen erg sceptisch over het nut van oogcrèmes. En wat doen wij als vrouwen dan? Juist, wij verdoezelen het met concealer. Hier is het probleem echter niet mee opgelost en “that’s where Clinique walks in”: Clinique zegt nu namelijk dé oplossing te hebben gevonden. Deze oplossing wil Good2b jullie natuurlijk niet onthouden!
[IMG02]

Optische technologie
Door recent onderzoek hebben onderzoekers van Clinique ontdekt dat de donkere verkleuring bij de ogen in hoge mate samenhangt met de ophoping van melanine. De huid ziet er hierdoor eerder oud uit. Clinique heeft daar een oplossing op gevonden door middel van een optische technologie. Deze technologie is verwerkt in hét nieuwe product in Clinique’s lijn: Even Better Eyes Dark Circle Corrector. De crème kan als een vervanging worden gezien van een dergelijke oogcrème. Na twaalf weken gebruik van dit wondermiddeltje worden donkere kringen verminderd tot dertig procent. Een leuk feitje is dat mannen het product ook kunnen gebruiken! Dat wordt dus delen in de badkamer. Deze nieuwe oogcrème is vanaf 15 september verkrijgbaar voor €40,00 (10 ml).
[IMG03]

Om de tuin geleid
Clinique lanceert nu ook twee andere nieuwe producten voor huidverhelderende oplossingen. Eén daarvan is de Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF 15. Donkere vlekken, pigmentatie en bruine vlekjes op de handen worden hiermee effectief tegen gegaan. Daarnaast wordt de huid tegelijkertijd beschermt tegen agresssieve omgevingsinvloeden. Veel mensen zeggen dat ze vaak de leeftijd van iemand aan zijn of haar handen kunnen aflezen, maar met dit product kun je deze mensen dus mooi om de tuin leiden. De handcrème is nu al verkrijgbaar voor €38,15 (75 ml). Het derde product dat Clinique afgelopen dinsdag presenteerde, is de Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector. Het is het middel tegen huidverkleuringen die zijn veroorzaakt door bijvoorbeeld sneetjes na het scheren of ingegroeide baardhaartjes. Dit product voor mannen is nu voor €59,70 (30 ml) te koop.
Na afloop van de presentatie was er een korte vragenronde. Daarna was er nog tijd om even bij te kletsen en een hapje en een drankje te nuttigen. Na een gezellige ochtend keerden we met een goedgevulde tas vol nieuwe Clinique producten weer huiswaarts. Eén ding is in elk geval zeker: wij zijn voorlopig nog wel even wat producten aan het testen… goodbye dark circles and spots, hello beautiful, great looking skin!
Geïnteresseerd in het kopen van één van de nieuwe producten of wil je meer informatie over alle producten van Clinique? Neem dan een kijkje op www.clinique.nl

Deel dit artikel
Back to top