Beauty

Beautybox Summer Special

Review - Yeay! Ook ik heb eindelijk mijn Beautybox Summer Special ontvangen! Ik schrok even toen ik het kleine doosje zag, maar dat was al snel over toen ik de inhoud zag. In de box van deze maand zaten 2 fantastische full size producten en ook nog eens 6 mini’s.
Tekst: Annemijn de Leeuw
Zoals jullie inmiddels weten ben ik een aardige fan van de Beautybox. Elke maand is het weer een verassing wat er in mijn op maat gemaakte box zit. In deze box zaten ook producten waar ik al bekend mee was, en laat ik nou net heel erg tevreden zijn over die producten!
Wat oh wat zit er in mijn Beautybox?
Nivea – Crème soft peeling, LookX - Eyeliner, Toni & Guy – Sea salt texturising spray, Toni & Guy – Shampoo for damaged hair, de Decléor – Aroma Confort moisturising body milk, Drs. Hans Schreuder – HPO body cream, Drs. Hans Schreuder – Scar treatment cream en een lipgloss sleutelhanger van LookX
Nivea- Crème Soft Peeling – full size € 4,99 / 250 ml
De crème peeling van Niveau is een twee in één product, en laat ik daar nou net gek op zijn! Soms raak ik het overzicht kwijt in de douche, ik heb niet alleen shampoo, maar ook conditioner, haarmaskers, douchegel, doucheschuim, scrubs, en vermenigvuldig dat alles keer 4! Heerlijk voor als ik ’s ochtends onder de douche stap, en nog maar één tube hoef te gebruik in plaats van twee. Minder verwarrend als je nog half slaapdronken bent, en het scheelt ook weer tijd. Dus drie minuten langer in je bed liggen! Daarnaast heeft het product de heerlijke herkenbare geur van Nivea.
www.nivea.nl
[IMG01]


LookX - Exclusive eyeliner – Intense Brown - €17,35
De verpakking belooft dat deze eyeliner long-lasting is. Ik moet die proef nog op de som nemen! Maar ik heb de eyeliner getest op mijn hand, en ik kan hier maar twee dingen over zeggen: het product was fantastisch in het aanbrengen door precies de juiste hardheid van het kohl, en ik was zeer tevreden over het fijne lijntje dat deze eyeliner zet! Na flink wat poetsen met mijn vinger, bleef er nog steeds een subtiel lijntje op mijn hand zitten. En ook met water verdween het lijntje niet van mijn hand. Zeker een product om aan te schaffen voor je basics!
[IMG02]

[IMG03]

LookX - Sleutelhanger lipgloss – Intense Brown - €17,35
Mooie kleur en neutrale geur, maar dit product had van mij niet gehoeven. Misschien leuk voor mijn kleine nichtje, maar niet om zelf mee rond te lopen. Full size of andere uitvoering was leuker geweest. Laat de lippen overigens wel voller lijken, speciaal voor de Angelina Jolie look!
www.lookx.nl
[IMG04]


Decléor – Systéme corps Lait Hydratant – full size € 35,-/ 250 ml
Ik ben echt een voorstander van het merk Decléor. Het merk is 100% natuurlijk en dierproefvrij! Deze heerlijke bodycrème ruikt hemels en trekt meteen in. Het verzacht de huid direct en geeft het lichaam een subtiele en verzorgde gloed. Addiction alert!
www.aromatherapieshop.nl
[IMG05]

Toni & Guy - Damaged hair shampoo - Full size € 9,99 / 250 ml
Ons haar heeft heel wat te verduren, te veel wassen, föhnen, stijlen, krullen, zwemmen in zout water, teveel bloot staan aan de zon en natuurlijk het verven van je haar. Maar met deze shampoo tover je weer leven in je dode lokken!
[IMG06]

Toni & Guy - Casual Sea Salt Spray - Full size € 12,99 / 200 ml
Met dit product ben ik al een tijdje bekend, en ik ben hier heel tevreden over! Ik heb nogal slap en futloos haar van mezelf, en zelfs met een volledige bus haarlak in mijn haar gesprayd, wil mijn haar nog slap langs mijn gezicht hangen! Maar met deze spray heb ik zowaar ook een beach look! Heerlijk voor een middagje terrassen (als het weer het toelaat) of een avondje clubben.
www.hairmeetwardrobe.com
[IMG07]


Drs. Hans Schreuder - Scar treatment cream - Full size € 34,50 / 50 ml
Ook met dit product heb ik al ervaring. Ik vond littekencrème altijd enorme onzin, totdat ik van iemand een keer een proefverpakking meekreeg. Ik heb een afgrijselijk litteken op mijn bovenarm, waar mensen altijd naar vroegen als ik in de zomer in mijn topje met korte mouwen op het terras zat. Maar enkele weken dagelijks voor het slapen gaan smeren met deze crème heeft het litteken aanzienlijk verminderd. Nu is het eigenlijk nog maar een zielig plekje, in plaats van een lelijk litteken. En nu ik nog een verpakking Scar treatment cream erbij heb gekregen, ga ik lekker al mijn littekens die op mijn knieën zitten, en nog uit mijn kindertijd afstammen, ook ondersmeren. Zodat ik misschien over een half jaar wel littekenvrij ben!
[IMG08]


Drs. Hans Schreuder - HPO-body cream - Full size € 34,50 / 200 ml
Met deze box heb ik een hoop te smeren! Naast een crème van Decléor heb ik ook nog een bodycrème van Drs. Hans Schreuder gehad. Het product ruikt een beetje naar apotheek, een beetje medisch, maar dat maakt het niet minder lekker. De crème is fantastisch voor als je huid droog aanvoelt, en het herstelt de geïrriteerde huid. Ik zeg, lekker in bad gaan en daarna smeren maar! Wedden dat je slaapt als een roos.. en wakker wordt met een heerlijk zacht gevoel.
www.drshansschreuder.com
[IMG09]

Overall???
Nouja, ik spring nog steeds een gat in de lucht als ik zie dat de Beautybox op de stoep ligt! Ik vond de prijs deze maand eigenlijk een beetje symbolisch, je betaalt slechts €12,50 en daar wordt je volledig voor in de watten gelegd qua producten. Deze box had een waarde, van pak ‘m beet, €50. Voor slechts €12,50 per maand word je elke maand weer verrast door de leukste en meest vernieuwende producten. So let’s spend some money, and spoil yourself once a month!




Deel dit artikel
Back to top