Beauty

Is je haar winterproof?

Winactie Pantene Pro-V - De winter is altijd weer een aanslag op je haar met de kou buiten en de verwarming die binnen staat te loeien, Een bad hairday ligt op de loer en laat dat nou net de grootste frustratie zijn van veel vrouwen. Uit een onderzoek van Pantene onder Europese vrouwen tussen de 20 en 40 jaar blijkt namelijk dat een bad hair day (59 procent) voor vrouwen erger is dan bijvoorbeeld aankomen, puistjes krijgen, make-up die afgeeft en een partner die niet belt.
Om de kans op een bad hairday te voorkomen is het vooral in de winter belangrijk om je haar goede verzorging en bescherming te bieden. De haarstructuur is zeer belangrijk bij het kiezen van de juiste verzorgingsproducten, blijkt uit onderzoek door Pantene. Niet alleen bepaalt de haarstructuur hoe het haar valt, maar ook hoe het reageert op verzorgingsproducten. Het onderzoek identificeerde drie verschillende haarstructuren: normaal tot dik haar, fijn haar en gekleurd haar.
Pantene Pro-V heeft daarom drie productlijnen die precies op deze drie haartypen zijn afgestemd. Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming is bedoeld voor normaal tot dik haar én de favoriet van ambassadrice van Pantene, Liv Tyler, die dit haartype heeft.
Winactie
Good2b mag 3 Pantene Pro-V pakketten Verzorging & Bescherming (voor normaal tot dik haar) weggeven. Daarin een shampoo, conditioner, Glad & Zijdezacht haarmasker en hittebeschermende glansspray. Ga naar de Win.
[IMG01]


Deel dit artikel
Back to top