Amsterdam - Wie van puur en eerlijk eten houdt is bij Slagerij Yolanda en Fred de Leeuw aan het juiste adres. Aanrader is bijvoorbeeld het befaamde Wagyu-rundvlees (ook wel bekend als het Japanse Kobe-beef), een smaaksensatie die aan vroeger doet denken. In de vitrine lonken verder o.a. truffels, ganzenlever, divers gevogelte uit de Franse Bresse-streek, biologische sla, mooie visterrines, patés en kant-en-klaar gerechten. Een lust voor het oog, de neus en mond. Alles wordt ambachtelijk in eigen keuken gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten. Niet alleen voor, maar ook door mensen die van koken houden. En dat proef je. De Frans/Italiaanse keuken is basis voor de meeste gerechten. Simpel en puur: fleur du sel, eigen import olijfolie, vers gesneden kruiden. Deskundig advies voor de bereiding, evenals bijpassende wijnen maken het diner compleet.
If you like pure and honest food, Slagerij Yolanda en Fred de Leeuw is the place to be. They sell the famous Wagyu-beef (better known as Japanese Kobe beef) which has an outstanding taste. Furthermore there are truffles, salads pates and much much more. Everything is homemade with fresh ingredients only.
Utrechtsestraat 92
1017 VS Amsterdam
+31(0)20-6250235
http://www.slagerijdeleeuw.nl/index.php?menuID=1&pageID=150
M closed
D 08:00 - 18:00
W 08:00 - 18:00
D 08:00 - 18:00
V 08:00 - 18:00
Z 07:00 - 17:00
Z closed