Den Haag - Le Cirque is een stijlvol à la carte restaurant en trotse bezitter van één Michelin-ster, naast het Fortis Circustheater, met aan het hoofd Robert Kranenborg. Als je zijn hele loopbaan bekijkt, staat het als een paal boven water dat Robert Kranenborg een van de eerste Nederlandse chef-koks is die de moderne keuken in Nederland heeft geïntroduceerd. Hij heeft generaties koks van hoog niveau opgeleid en kan zich erop beroemen dat hij een van de belangrijkste verwekkers is geweest van de ware gastronomische wind die momenteel door Nederland waait. Een warm welkom bij de open haard in de lounge van Le Cirque is de start van een heerlijke avond. Ideaal is dat Le cirque werkt met twee seatings. Geen enkel restaurant in Nederland (op het niveau van Le Cirque) werkt met twee seatings terwijl dit in steden als Londen en Parijs al heel gewoon is. Iedere dag (behalve op maandag) kun je om 17.00 uur a la carte dineren om eventueel aansluitend je avond te vervolgen in het theater. Om 20.00 uur kan je dan weer plaats nemen voor de tweede seating. Voor de echte culinaire liefhebber is er de mogelijkheid aan de Chef’s Table te dineren in de keuken van Le Cirque. De stijlvolle ambiance, de bijzondere locatie bij een historisch theater en de werking met twee seatings maken restaurant Le Cirque uniek in Nederland. Op werkdagen kun je vanaf 20 personen lunchen in Le Cirque. Reserveren is echter een vereiste.
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag
+31(0)70-4167676
www.restaurantlecirque.com
M Closed
D 17:00 - 22:00
W 17:00 - 22:00
D 17:00 - 22:00
V 17:00 - 22:00
Z 17:00 - 22:00
Z 12:00 - 19:00