Amsterdam - Op de 23e verdieping van Hotel Okura zit een bar met internationale allure: Twenty Third. Hoog is sjiek. Je krabt misschien wel geen wolken op de 23e verdieping van het Hotel Okura, maar je hebt er wel een ongeëvenaard uitzicht op de skyline van Amsterdam. En wist je dat hotels de beste cocktailschenkers zijn?
In Twenty Third heb je niet alleen een keur aan cocktails op de kaart, maar ook een ruime keuze aan wijnen en zeventien verschillende champagnes, waarvan er zes ook per glas geschonken worden. De dranken van Twenty Third zijn allen geselecteerd door sommelier Noël Vanwittenbergh en barmanager Marc Wüst.
Het ontwerp van Twenty Third is van architectenbureau Bert Verwey, die ook de interieurs van restaurants De Librije en De Bokkedoorns ontwierp. In de bankjes van de grote unieke ramen kun je loungen, cocktails nippen, champagne morsen en over de stad uitkijken. Je kunt er oesters en kaviaar eten, de bar biedt de heerlijkste delicatessen uit de keuken van het naastgelegen, met een Michelinster bekroonde Ciel Bleu Restaurant.
Twenty Third
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam
+31(0)20-6787111
www.okura.nl
sales@okura.nl
M 18:00 – 01:00
D 18:00 – 01:00
W 18:00 – 01:00
D 18:00 – 01:00
V 18:00 – 01:00
Z 18:00 – 01:00
Z 18:00 – 01:00