Travel

Sucre

Amsterdam - Sucre is het eerste dessertrestaurant van Nederland. Het hele vier of vijf gangenmenu is opgebouwd uit desserts, dat elke week wisselt. Als je geen zoetkauw bent kun je het er alsnog op wagen, want er zit altijd een hartig ingrediënt in het menu en er wordt sowieso met verrassende combinaties van zoet en zout gewerkt. Het interieur van Sucre is ontworpen door Eric Kusters en doet denken aan fetish ondergoed in een Parijs´ boudoir. Chef-kok Peter Scholte kookte eerder bij Chateau Brakkestein in Nijmegen en zaken in San Francisco en Oxford. Eigenaar Martijn zette eerder restaurants op in Londen en dichter bij huis de Amsterdamse Mansion.
Tussen 18:00 - 22:00 geniet je van het menu, na 22:00 kun je ook à la carte desserts en cocktails bestellen.

Dessertrestaurant Sucre
hobbemastraat 2
1071 ZA Amsterdam
+31(0)20-4701910
info@sucrerestaurant.nl
www.sucrerestaurant.nl

M closed
D closed
W 18:00 – 01:00
D 18:00 – 01:00
V 18:00 – 03:00
Z 18:00 – 03:00
Z closed

Deel dit artikel
Back to top