Amsterdam - Hippe indo met authentieke keuken. Zo staat restaurant Blauw al jaren in Utrecht en omstreken bekend. In Amsterdam bouwt Blauw verder aan deze reputatie. In Blauw’s keuken proef je de geschiedenis, maar dan wel in een omgeving anno 2008.
Blauw’s chef in Amsterdam is Agus Hermawan. Hermawan werkte eerder bij restaurant Spandershoeve waar hij medeverantwoordelijk was voor het behalen van de Michelinster in 1998. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een streven naar modernisering met oog voor de tijdloze kwaliteit van de authentieke Indonesische keuken.
Bij Blauw proef je de geschiedenis in de gerechten, maar in een hedendaagse setting.
Restaurant Blauw
Amstelveenseweg 158-160
1075 XN Amsterdam
+31(0)6-10 339576
www.restaurantblauw.nl
info@restaurantblauw.nl
M 17:00 – 22:00
D 17:00 – 22:00
W17:00 – 22:00
D 17:00 – 22:00
V 17:00 – 22:00
Z 17:00 – 22:00
Z 17:00 – 22:00