Beauty

⁠Ken jij de volgende beauty TikTok trends al?

⁠Ken jij de volgende beauty TikTok trends al?

Ben jij eigenlijk wel benieuwd naar de laatste TikTok beautytrends? Wij ook! Trends zijn nou eenmaal populair. Of het nu gaat om lifestyle, eten of beauty. We worden hoe dan ook op de hoogte gebracht. Dit keer behandelen we de trends op het gebied van beauty. Nieuwsgierig naar de producten?

 

Dit zijn de beauty TikTok trends

De volgende producten passen bij de TikTok trends van nu.

 

1. Beauty Icons box

Ken jij de Beauty Icons box al van LOOKFANTASTIC? In deze box zitten maar liefst negen must-have producten die jij moet hebben voor je skincare routine. Allerlei verschillende merken. Van Elemis tot Nars. Dit alles ook nog eens voor een heel mooi prijsje.

 

2. Setting spray

Op TikTok zien we van alles voorbijkomen. We zien zelfs meiden die haarlak als settingspray gebruiken. Is ook een optie. Maar wij gaan dan toch liever voor een standaaerd spray. Een setting spray van E.l.f. is geschikt voor bijna alle huidtypes en zorgt ervoor dat je make-up zowel dag als nacht blijft zitten. Die moet je hebben toch?

 

3. Zonnebrandcréme

Volgens de beautyliefhebbers op TikTok is de zonnebrandcrème Beauty of Joseon Relief Sun heel fijn. Ook al smeer je hem een paar keer, hij plakt niet. ER zitten namelijk vor 30% aan rijst- en gefermenteerde graanextracten in en die hydrateren en kalmeren de huid. Oh ja en hij is ook nog eens vegan. Hij smeert ook nog eens lekker.

 

4. Lip Gloss

Ken je de Lifter Lipgloss van Maybelline al? Hier zit hyaluronzuur in en die zorgt voor een langdurige hydratatie van de lippen, maar ook voor intense glans. Wij hebben deze gloss al veel gespot op TikTok. Je lippen lijken er een stuk groter door.

 

5. Serum

Wil jij graag langere wimpers en vollere wenkbrauwen? Dit serum gaat jou helpen. Hij is lekker multifunctioneel. Maar het allergrootste voordeel volgens TikTok is dat je er geen donkere wallen van krijgt. Dit is nog wel eens een probleem wat we ervaren bij andere serums.

 

6. Bum Bum Creame

Ja ja een creame speciaal voor je billen, dat is die van Sol de Janeiro. Het geheim achter de adembenemende Braziliaanse billen. Been but lift voor nodig.

 

7. Mascara

Deze mascara is mega populair op TikTok. Voor 7 euro scoor je hem al van het merk Elf. Nou wij kunnen je vertellen, je wimpers worden de lang van joh! Beetje krul erbij. Wat wil je nog meer?

 

8. Benetint

Benefit heeft het product Benetint gelanceerd en iedereen op TikTok is er dol op. Het product blijft extra lang zitten. De rood-roze tint is perfect voor dagelijks gebruik. Je kan hem voor je lippen, ogen, maar ook wangen gebruiken. Wauwie!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top