Fashion

Doutzen Kroes is weer single

Als wereldberoemd topmodel reis je natuurlijk de hele wereld rond, ontmoet de meest interessante mensen en verdien je bakken met geld. Helaas gaat dat wel ten koste van de liefde. Dat laatste geldt ook voor Doutzen Kroes…

We kunnen Fashionscene wel omdopen tot Doutzenscene, aangezien het model de laatste tijd wel erg vaak in het nieuws is gekomen. Is het niet voor haar vette contract bij Victoria’s Secret, dan wel weer om haar fotoshoot voor de nieuwste Pirelli-kalender. Doutzen is hot!

Doutzen heeft Sven aan de kant gezet Zal Sven ooit nog zo'n mooie meid aan de haak slaan?

Helaas vandaag een minder leuk nieuwtje. Nou ja, minder leuk? Voor de mannelijk (en misschien wel vrouwelijke..) verliefde fans niet, want het topmodel gaat weer als ‘vrijgezellig’ door het leven. Juist, ze heeft schaatser Sven Kramer aan de kant gezet. "Ik woon in New York en reis de hele wereld over voor mijn werk. Ik zit meer in het vliegtuig dan thuis op de bank”, aldus Kroes. "Ik heb doodweg geen tijd voor een relatie.” De twee ontmoetten elkaar een half jaartje geleden op de ijsbaan van het Thialf stadion in Heerenveen. De twee hadden toen net een relatie achter de rug en zochten steun bij elkaar. Het was liefde op het eerste gezicht, maar helaas komt er nu een einde aan het sprookje.

Doutzen is weer vrijgezel. Heeft er iemand een potentiële kandidaat voor het topmodel op het oog? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top