Amsterdam - Het concept is simpel en doeltreffend: vooraf krijg je een frisse Franse walnotensalade, die je smakelijk opeet. Je hoeft je hier gelukkig niet te verliezen in uren zoeken en bladeren in de menukaart. Want die is er niet! In deze Franse bistro is iedereen gelijk en krijgt daarom hetzelfde: sappige entrecotes met een verrukkelijke saus en frietjes! Vanaf een schaal schept de bediening het hoofdgerecht op en komt na een tijdje nog een keer langs voor nóg wat stukjes vlees met saus! En heb je nou eens géén zin in vlees, dan krijg je krokant in roomboter gebakken sliptongetjes met Ravigotesaus geserveerd. Bediening is meer dan vlot en uiterst behulpzaam. En ook het interieur, ontworpen door de Belgische Mayke Stribos, doet je denken aan een Bourgondisch etablissement: vloer en plafond zijn van hout vervaardigd en de elegante stoeltjes zijn helemaal goed. Beneden is het wat moderner en mondainer: een wand vol met zwart-wit foto’s en affiches en lange rode banken. De spiegelbar met de twee grote kroonluchters bij de entree zijn één en al fonkeling. Je waant je in de luxe jaren 50! Erg fijn, allemaal, erg Paris, c’est chique. Een stijlvolle omgeving waarin je voorzien wordt van superieur eten, wat wil je nog meer?
Van Baerlestraat 47-49
1071 AP Amsterdam
+31(0)20-6798888
info@entrecote-et-les-dames.nl
www.entrecote-et-les-dames.nl
M 17:30 – 23:00
D 17:30 – 23:00
W 17:30 – 23:00
D 17:30 – 23:00
V 17:30 – 23:00
Z 17:30 – 23:00
Z closed