Den Haag - Chef Han laat de Oosterse met de Franse keuken versmelten. Hij leent niet alleen bekende ingrediënten uit beide werelden, maar combineert ook traditionele bereidingswijzen en technieken. Zo heeft hij zijn eigen, unieke stijl gecreëerd.
Je bepaalt zelf het aantal gerechten en chef Han verrast je vervolgens met de meest originele smaaksensaties. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met eventuele speciale ingrediëntenwensen. Bij elk gerecht doet chef Han ook een wijnsuggestie.
HanTing serveert kleine gerechten (dus geen voorgerecht/hoofdgerecht), standaard met witte rijst. Je moet hierbij denken aan gerechtjes als tartaar van licht gegrilde Wagyu beef met seizoensalade in een zoete sojadressing en krokant gebakken kalfszwezerik met balsamico-sherry of bijvoorbeeld in huid gebakken zeebaars liggend op een bedje van taro-aardappel met bovenop een gepocheerde Koreaanse oester, in een romig kokos-tomatensoepje..
Met 3 à 4 gerechtjes krijg je een goede indruk van de kookkunsten van Han. 3-gangen menu € 32,00.
Prinsestraat 33
2513 CA 's-Gravenhage
+31(0)70-3620828
hantingcuisine.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zondag vanaf 17.30 uur