Interior

Hoe stijl je de vissen interieurtrend

Hoe stijl je de vissen interieurtrend

Er is een nieuwe trend in de interieurwereld; vissen. Daarmee bedoelen we niet dat je opeens een aquarium moet kopen en er een heleboel vissen in stopt. We zien vissen deze zomer ons interieur binnen “zwemmen”. Van servies en vazen tot posters noem het op en er is tegenwoordig een versie met een vis van. Wil jij deze trend ook in je interieur verwerken? Dit is hoe je het doet.

Lees ook: De mooiste eyecatchers voor je interieur

In de keuken

Wie houdt er niet van over the top borden, kommen en bestek? Borden in de vorm van vissen zijn heel hip. Zeker in de zomer is het leuk om je tafel met een vrolijk bord met vissen erop te dekken. Het geeft je meteen een vakantie vibe.

Vind je een tafel vol borden in de vorm van een vis iets te? Neem dan bijvoorbeeld een schaaltje met vissen illustraties. Ook super cute en iets subtieler.

Als je een beetje creatief bent, is het ook leuk om iets zelf te maken. Je hoeft geen Picasso te zijn om vissen in een kom te schilderen. Zeker een aanrader om te proberen dus. Ook leuk om met vrienden of kinderen te doen. Dan heb je een leuke herinnering en een prachtig trendy kommetje.

Vissen trend in de woonkamer

Ook in de woonkamer verwerk je vissen gemakkelijk. Het geeft de kamer gelijk een unieke look. Zelfs al is het iets kleins als een bloemenvaas. Deze bijvoorbeeld; niet al te opvallend maar nog steeds een echte statementpiece.

Wil je de vissentrend nog meer benadrukken in je interieur? Een mooie poster is dan waarschijnlijk een goede stap. Je kiest er een uit die helemaal bij jouw stijl past. Dan is het en trendy en persoonlijk. Wij houden van zo een combi. Deze zijn heel mooi en hebben een retro vibe.

Misschien ben je helemaal gek op deze trend en is dit nog niet genoeg voor jou. Een deel van je woonkamer aankleden met vissen is natuurlijk ook mogelijk. Kies een leuk vissenbehang en je wens is uitgekomen. Ook is het heel leuk om het kleinste kamertje in je huis te behangen met een print met vissen.

Slaapkamer stijl

Je verwerkt vissen in je slaapkamer met een nachtlampje. Praktisch en adorable is bijvoorbeeld dit lampje in de vorm van een visje waar normaal sojasaus in zit. Wij vinden het geweldig. Je slaapkamer is hierdoor mega hip.

Waarom zou je bij een nachtlampje stoppen, als je ook een hanglamp in de vorm van een vis kan kopen? Een echte level up van een saaie basic slaapkamerlamp als je het aan ons vraagt. Zo tel je gemakkelijk vissen- uhh schapen* voor het slapen.

Beeld: istockphoto.com
Deel dit artikel
Back to top