Fashion

Zomerse jurkjes kunnen weer: zo style je ze

Zomerse jurkjes kunnen weer: zo style je ze

De zomer komt steeds dichterbij en wat ons betreft is het nooit te vroeg om de transitie te maken naar onze zomerse garderobe. Zomerse jurkjes kunnen altijd, maar nu al helemaal! Dit is hoe jij zomerse jurkjes op de leukste manier kunt stylen.

Lees ook: Zijn bloomer shorts deze zomer in?

Hou het lekker casual

Een zomers jurkje is misschien wel een van de makkelijkste kledingstukken om te stylen. Het jurkje is de outfit. Het enige dat je zelf nog toe hoeft te voegen zijn accessoires en schoenen. Voor een casual zomerlook kun je het jurkje combineren met een hippe zonnebril en je favoriete sneakers. In deze outfit kun jij door een stadje slenteren op vakantie of gezellig lunchen met vriendinnen.

Maak het cottagecore

Als er iets is waar wij nog lang niet overheen zijn, dan is het de cottagecore trend. Zomerse jurkjes zijn perfect voor deze look. Ga voor een jurkje met cottagecore details zoals een korset detail, pofmouwtjes en een split bij je been. Maak de look af met je favoriete sandalen en een sjaaltje of strik in je haar.

Ga voor zomerse kleurtjes

Aangezien het bijna zomer is, vinden wij dat het wel weer tijd is om wat felle kleurtjes in onze outfits te verwerken. Voor de zomer zien we veel kleurrijke en fleurige trends. Geel is bijvoorbeeld een kleur die we veel gaan zien. Daarnaast zijn bloemenprintjes ook helemaal in.

Hou het flowy

Het fijne aan jurken dragen is het een makkelijke outfit is om te stylen maar ook dat het lekker los om je lichaam zit. Ga deze zomer voor flowy designs waarin jij je lekker vrij voelt. Dit soort jurken zijn ideaal voor jouw zomervakantie aangezien ze ook erg geschikt zijn om te dragen als cover up op het strand. Maak je outfit af met je favoriete sandalen. Wil je toch bijvoorbeeld je taille accentueren? Draag dan een riem om je taille om de jurk wat meer vorm te geven.

Ga voor laagjes

Het is wel bijna zomer, maar het weer lijkt er helaas nog niet echt op. Dat is balen, maar dat hoeft onze zomerse outfits niet te dwarsbomen. Combineer je zomerse jurkjes met laagjes om jezelf warm te houden. Draag bijvoorbeeld een simpel T-shirt onder een jurk met dunne bandjes. Of houd je armen lekker warm met een dun vestje.

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top