Fashion

Dit zijn de leukste manieren om een minirokje te stylen

Dit zijn de leukste manieren om een minirokje te stylen

Korte rokjes zijn helemaal in deze zomer. Maar hoe draag je dit simpele item nou op een unieke manier? Dit zijn de leukste manieren om een minirokje te stylen.

Lees ook: Dit zijn de zonnebrillen trends van deze zomer

Ga voor glitter

Korte glitter rokjes zijn helemaal in. Dit kan eventueel iets te maken hebben met de Eras Tour van Taylor Swift. Maar ook als je geen Swiftie bent is dit een hele leuke look om te rocken. Dit is een hele leuke manier om je outfit feestelijk te maken voor een avondje uit met vriendinnen. Combineer je rokje met een simpel zwart topje en je favoriete laarzen. Zo kan het rokje volledig de show stelen.

Preppy rokjes zijn in

Houd je van een academia aesthetic? Dan zijn preppy rokjes echt iets voor jou. Combineer een preppy schoolrokje met een gebreide trui of een vest met een coltruitje eronder. Het schooljaar mag dan al wel voorbij zijn, maar in deze outfit zou jij zo in de collegebanken kunnen gaan zitten.

Micro minirok

Mini rokjes zijn van zichzelf natuurlijk al kort, maar waarom zou je niet nog korter gaan? Micro minirokjes zijn helemaal in voor de meiden die het aandurven. Combineer voor een iets bedekter gevoel, je minirokje met een dikke panty of een lang vest.

Combineer je rokje met een kleurrijke panty

Een minirokje is op zichzelf natuurlijk nog geen outfit. Maar wat nou als je je simpele rokje combineert met een opvallende panty. Ga voor een vrolijk kleurtje of een leuk printje. Hierdoor vallen jouw benen lekker op! En door het korte rokje geef je de panty alle ruimte om op te vallen.

Probeer low rise

Ben jij een fan van low rise jeans? Probeer dan ook eens een low rise minirokje. Combineer de look met denim items voor een toffe Y2K look. Deze look gaan we ongetwijfeld veel zien deze zomer en wij zijn fan! De Y2K trend is nog lang niet weg!

Kort rokje, lange laarzen

Wil je je benen toch iets meer dekking geven wanneer je een kort rokje draagt? Combineer je rokje dan met lange laarzen. Ga bijvoorbeeld voor toffe over de knie laarzen of knielaarzen van leer. Cowboylaarzen zijn ook helemaal in deze zomer! Een denim rokje en cowboylaarzen geeft je bijvoorbeeld een toffe country look. Maar een leren rokje met leren laarzen is bijvoorbeeld weer een hele stoere look. Er zijn een hoop opties! Ga je liever niet voor laarzen? Dan zijn hoge kousen ook heel leuk.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top