Nagellak

Dit zijn de mooiste nail art looks voor een bruiloft

Dit zijn de mooiste nail art looks voor een bruiloft

Het is wedding season! Tijd om onze mooiste outfits uit de kast te trekken om de liefde te vieren. Maar wat draag je eigenlijk op je nagels als je naar een bruiloft gaat? Dit zijn onze favoriete nail art designs voor als je te gast bent bij een bruiloft.

Lees ook: 7 trendy nagelvormen die je wil proberen bij je volgende manicure

Fleurige French tips

Op een bruiloft zijn er natuurlijk altijd bloemen! Waarom zou je dan niet wat extra bloemen meenemen op je nagels? Je kan de bloemetjes verwerken in een French manicure design. Laat de bloemetjes matchen met de kleur van jouw outfit, of de kleuren die het bruidspaar gebruiken voor de decoraties. Ga voor een natuurlijke basiskleur om de bloemtjes eruit te laten springen.

Witte details

Wit dragen naar een bruiloft is een absolute no go, maar je kan wel witte details verwerken in je nail art. Ga bijvoorbeeld voor een subtiel wit bloemetje of een natuurlijke ondergrond. Een beetje glitter maakt de look helemaal af.

Parelmoer chrome

Chrome nagels blijven een ding en wij zijn fan. Voor een bruiloft is een parelmoer glans heel mooi. Als je voor zilveren sieraden gaat, kun je ook voor een subtiele zilveren chrome nagel gaan om ze te matchen. Ditzelfde principe kun je ook toepassen met goud. Ga je liever voor iets subtiels, dan is parelmoer perfect.

Een beetje glitter en glamour

Hou jij van een subtiele look maar wil je toch een beetje glamour toevoegen aan je nail art? Maak je simpele design dan uniek met een beetje glitter. Maak bijvoorbeeld een klassieke French manicure en maak een gouden lijntje on de twee kleuren van elkaar te scheiden. Je kan in plaats van een klassieke look ook voor een wat meer abstracte look gaan. Maak steeds twee vlakken op je nagels die afwisselen van vorm. Maak dan een gouden lijntje om de twee vlakken te scheiden.

3D parels

Hou jij van een meer dramatische look? Ga dan voor een 3D design. Dit kun je bijvoorbeeld door door steentjes of parels op je nagels te plakken. Ga voor een natuurlijke basiskleur. Zo kunnen de steentjes op je nagels helemaal shinen! Je kan de kleur van de steentjes ook matchen met je outfit! Zo sluit ieder aspect van je look mooi aan.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top