Lifestyle

Dit zijn de leukste items voor jouw festival look

Dit zijn de leukste items voor jouw festival look

De festivals zijn inmiddels in volle gang en dit betekent dat we onze coolste looks weer uit de kast kunnen halen. Maar waar baseer je de look op? Op het festival thema of juist een waar jij je comfy in voelt. Met de volgende items weten wij in ieder geval zeker dat jij ready bent voor het festival. Kom maar op met die accessoires.

 

Dit zijn de leukste items voor jouw festival look

 

1. Sneakers

Jij staat urenlang op de dansvloer, dus een paar sneakers komen wel goed van pas. Vooral die van New Balance zijn top. Je hebt ze in de meest kleurrijke details. Combineer een toffe sneaker met bijvoorbeeld een jeans. Een ding is zeker, jij kan de hele dag met de voetjes van de vloer.

 

2. Sieraden

Jouw outfit is pas compleet met een paar sieraden. Je weet wel van die kleurrijke kettingen of grote oorringen. Hoe meer hoe beter. Je kan het zo gek maken als je wilt. Sieraden zullen je geweldig staan.

 

3. Schoudertas of heuptas

Wat kan echt niet ontbreken tijdens een dagje festival? Een tasje natuurlijk! Een schoudertas is hartstikke hip en een heuptasje is vooral heel praktisch. Het is net waar je voorkeur naar uitgaat. Je weet in ieder geval zeker dat jij je spulletjes mee kan nemen die dag.

 

4. Bucket hat

Heb jij bad hairday, wil je niet verbranden of heb je gewoon zin in een hoedje? Ga dan voor een bucket hat. Deze is niet alleen stijvol, maar beschermt je ook tegen de zon. Ideaal! Ga jij voor een effen kleur of een lekker druk printje?

 

5. Cowboy boots

Wil jij een paar goede stappers voor deze dag? Ga voor een paar cowboy boots. Deze staan harstikke gaaf onder een jurkje of rokje. Je kan ze heerlijk combineren. Je hebt ze ook in de meest verschillende varianten. Voor welke ga jij?

 

6. Zonnebril

Bij jij van de rave of wil jij gewoon een brilletje tegen de zon? Vergeet dan vooral je zonnebril niet. Een lekker vlot montuurtje en jouw festival look is compleet!

 

7. Telefoonhoesje met koord

Dit item is ideaal! Niet alleen stylisch, maar ook praktisch. Vooral als jij naar de wc moet, want de kans dat je hem nu verliest is wel heel klein. Verder maakt het koordje elke outfit helemaal af. Je kan hem namelijk ook als ketting dragen. Hoe leuk!

 

8. Riem

Nee een riem is niet alleen voor als je broek afzakt, het staat ook nog eens leuk. Met anme de western riemen. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen met name bij modeliefhebbers.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top