Beauty

Deze 7 beauty essentials zijn onmisbaar tijdens je volgende festival

Deze 7 beauty essentials zijn onmisbaar tijdens je volgende festival

Heb je een aantal leuke festivals op de planning staan deze zomer? Dan ben je misschien al wel druk bezig met outfits plannen, tent regelen en niet te vergeten: beauty essentials bij elkaar zoeken. Want, help, wat neem je in vredesnaam mee?! Om je alvast op weg te helpen, hebben we een lijst gemaakt met musthave beauty essentials voor tijdens je volgende festival. Lees gauw verder!

Beauty essentials voor festival

Op een festival omarm je dansjes, drankjes en vrienden worden met complete vreemdelingen. Het doel is om ultiem te genieten, maar daardoor kan het soms lastig zijn om alsnog fris voor de dag te komen. Ook het gebrek aan water en sanitaire gebouwen is draagt hier aan bij trouwens... Toch fris en fruitig blijven tijdens je dansfeest? Neem deze beauty essentials mee en dan komt het helemaal goed.

1. Droogshampoo

Geen tijd (of water) om je haren mee te wassen? Droogshampoo is je beste vriend tijdens een festival. Het laatste wat je wil is vies en vettig haar hebben en daarmee wellicht the love of your life te vinden. Dirty hair is not it, dus neem een bus droogshampoo mee!

2. Gezichtsdoekjes

Een tikje frisheid of simpelweg je prachtige festival make-up er afhalen? Dat doe je natuurlijk met face wipes. Na een lange dag dansen en rondom zweterige mensen zijn is leuk, maar voor je gezicht wat minder.

3. Zonnebrand

Ja, hier hoeven we niet veel over uit te leggen. Zomer, zon en de hele dag buiten staan, dat schreeuwt natuurlijk om een goede spf. Smeren, smeren, smeren maar!

4. Hydraterende crème

Is je huid op welke plek dan ook een beetje uitgedroogd tijdens je festival? Een (multipurpose) hydraterende crème is je redder in nood. Het is niet fijn om er op een feestje crusty uit te zien, dus een goede crème is een echte essential.

5. Klein spiegeltje

De kans is groot dat je je make-up en haar niet rustig en uitgebreid in een badkamer of douchehokje kunt doen. Neem een compacte spiegel mee en ook dat probleem is opgelost!

6. Deodorant

Ook deodorant is een heuse beauty essential tijdens een festival. Je wil natuurlijk de hele dag door lekker ruiken, dus neem van deodorant ook maar een bus of twee mee.

7. Body spray

Eigenlijk is een body spray een aanvulling op de deodorant. Naar een festival neem je liever geen dure parfum mee, maar om toch fris en fruitig te ruiken (en om leuke mensen aan te trekken) is een body spray wél slim!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top