Fashion

⁠⁠De leukste bikini trends voor deze zomer

⁠⁠De leukste bikini trends voor deze zomer

Help welke bikini moet ik aan? Met de hoge temperaturen kunnen we weer heerlijk in het zwembad of in de zee duiken. Maar wat zijn eigenlijk de bikini trends? Tijd om op zoek te gaan. Wij hebben de leukste trends voor je uitgezocht. Van cut-outs tot flower power.

 

De leukste bikini trends voor de zomer

 

1. Cut-out

Ook dit jaar blijven cut-outs in de mode. Door de slim geplaatste uitsnijdingen zet je je lichaam in de spotlights. Een hele stijlvolle trend.

 

2. Ruches

Ruches vinden we overal. In jurkjes en blousjes, maar nu ook in badkleding. Het geeft een lekker speels en schattig effect. Een ruffeltje hier en een ruffeltje daar. Are you ready to ruffle?

 

3. Glimmende details

Hou jij wel een beetje van glitter en glamour? Dan is deze trend helemaal wat voor jou. De glimmende stukken zorgen voor een schittering in het zonlicht. Ga jij voor het subtiele of plak je lekker uit?

 

 

4. Bandeau

Deze comeback van de jaren 70 is helemaal weer in. Makkelijk te stylen ook nog een chique! Ga je voor retro of lekker gestreept? Ideaal om je bikini te combineren onder je blazer voor een avondlookje.

 

5. Rood

Ja rood is de kleur voor je bikini deze zomer. Weet je wel uit Baywatch, we gaan terug naar de 90's. Rood is lekker veelzijdig. Je kan het zo sexy mogelijk maken of juist heel afgekleed.

 

 

6. Zwart

Een must in iedere zomergarderobe is zwart. Lekker basic, maar je kan deze kleur perfect combineren met een shortje of een wijde broek. Heerlijk voor als je even naar de strandbar wilt. Met deze kleur zit je altijd goed.

 

7. Eenie meenie

Hoe kleiner, hoe beter geldt deze zomer. Doe jij mee met de trend? Koop dan een bikinitopje die eigenlijk net iets te klein is.

 

8. Flowerpower

We gaan dit jaar niet voor saai. We houden van printjes, textuur en vooral veel van bloemen. Kom maar op met die flowerpower. Lieflijk, maar verre van saai.

 

 

9. Details

Het zit hem in de details. Deze zomer zijn kleine details mega populair, zowel in de topjes als in de broekjes. Perfect voor als je net wat extra wilt. Denk aan gouden knoopjes of extra touwtjes.

 

10. Triangl

Ook de triangl past in dit rijtje. De top zorgt ervoor dat je borsten optisch groter lijken. Dit komt door de V-vorm cups. Een mooie decolleté ontstaat.

 

Weet jij al voor welke bikini trend jij gaat deze zomer? 

Deel dit artikel
Back to top