Interior

Dit zijn de leukste bankkussens die jij wil shoppen

Dit zijn de leukste bankkussens die jij wil shoppen

Een mooi bank hebben is één ding, maar deze is eigenlijk niet af zonder een paar mooie kussentjes om de look helemaal af te maken. Dit zijn de leukste bankkussens die jij wil shoppen deze zomer.

Lees ook: Terug naar de jaren 70 met de ‘Modern seventies’ interieurtrend

By-Boo Kussen Chess

Hou jij van een kleurrijke look? Dan is dit kussen zeker wat voor jou. De print houdt de look simpel, door de kleurtjes valt dit kussen lekker op. Gelukkig zijn felle kleuren helemaal in dit seizoen. Combineer dit kussen met andere blauwe woonaccessoires om de look helemaal af te maken. Lekker monochromatisch.

By-Boo Kussen Chess - Blauw - €21,95

Hugo Boss kussensloop in katoenblend

Cozy luxury is een grote interieurtrend dit seizoen. Deze trend is zowel elegant als knus. Dit is de perfecte combinatie van hoe je wil dat je huis eruit ziet voor jezelf en voor je gasten.

Hugo Boss Sense kussensloop in katoenblend - €40,-

Claudi Eco sierkussen

Natuurlijke kleuren en aardetonen zijn ook erg populair dit seizoen. Kleuren zoals groen zijn dus zeker een must have in jouw woning deze zomer. Dit groene kussen van Claudi is niet alleen elegant, maar is ook lekker zacht en ecovriendelijk. Zo maak je jouw huis ook weer wat milieubewuster.

Claudi Eco Shenley sierkussen 30 x 45 cm - €49,-

HKLiving Tokyo sierkussen

De natuur geeft ons veel inspiratie voor ons interieur deze zomer. Voor wie houdt van een elegante en klassieke look is dit sierkussen van HKLiving perfect. De kleuren springen eruit tegen de gebroken witte achtergrond. Dit kussentje staat prachtig op een minimalistische bank.

HKLiving Tokyo sierkussen 35 x 60 cm - €24,95

Missoni Montgomery sierkussen

Felle kleurtjes zijn, zoals we eerder al zeiden, helemaal in voor interieur deze zomer. Dit kussentje van Missoni geeft je huis een boohoo en vintage vibe door de print. Dit kussentje schreeuwt zomer en dat is precies wat je wil tijdens deze warme maanden!

Missoni Montgomery sierkussen 40 x 40 cm - €180,-

Malni fluwelen sierkussen

Hou jij van interieur dat opvalt? Dan is dit kussentje echt iets voor jou. Dit kussen is hip en eye catching, maar valt alsnog binnen de meer minimalistische interieurtrends van deze zomer. Deze kleur is namelijk perfect voor de trends van dit jaar. Hiermee geef jij de 2024 trends een persoonlijke twist.

MALNI - Sierkussen - Groen - 30 x 30 cm - Fluweel - €39,99
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top