Nagellak

Blauwe chrome nagels zijn in: dit zijn onze favoriete designs

Blauwe chrome nagels zijn in: dit zijn onze favoriete designs

Chrome nagels zijn in en dit is een trend die we nog lang gaan blijven zien, en dragen. Maar eens in de zoveel tijd neemt een nieuwe kleur de trend over. De hipste chrome kleur van dit moment is blauw! Dit zijn onze favoriete designs voor blauwe chrome nagels.

Lees ook: Mermaid pedicures zijn in: zo rock je de look

Klassieke blauwe chrome nagels

Oké, laten we beginnen bij de klassieke look. Deze chrome nagels zijn klassiek, elegant en vooral erg mooi. Hiermee geef je een simpel blauw lakje toch even iets extra's.

Royaal blauwe chrome nagels

Hou je meer van donkere, mysterieuze kleuren op je nagels? Ga dan voor een royal blue. Deze tint is sexy maar geeft je alsnog de elegantie van de blauwe chrome nageltrend. Met deze nagels voel jij je helemaal royal.

Mermaid nails

Ga je liever voor een wat meer intrigerend design? Ga dan voor mermaid nails. Naast chrome nagels is dit een hele hippe look om op je nagels te dragen op dit moment. Waarom zou je de twee dan ook niet combineren. Ga voor een look die schelpjes nabootst of je nagels een soort wetlook geeft. Maak de look helemaal af met pareltjes voor dat echte zeemeerminnen effect.

Futuristische French manicure

French manicures kennen we al zo lang als we ons kunnen herinneren. Je zou kunnen gaan voor blauwe chrome French nails, en dat is ook zeker een hele mooie en elegante look. Maar waarom maak je de look niet helemaal eigen? Ga voor een asymmetrische look om je nagels wat meer futuristisch te maken. Hierdoor lijkt het net alsof je je nagels hebt gedipt in liquid metal.

Baby blauwe chrome nagels

Voor een meer lieflijke look is een baby blauwe chrome nagel perfect. Deze kleur is zacht en schattig en past perfect bij dit zomerse weer. Mocht je ook toevallig bij iemand op kraamvisite gaan (die een jongetje heeft gekregen) dan is deze manicure wel heel toepasselijk. Ook onze nagels moeten geschikt zijn voor de gelegenheid!

3D nail art

Tot slot kun je een nageltrend altijd unieker maken door je nagels een 3D effect te geven. Ga voor een tof contrast met blauw en zilver voor een unieke, futuristische look. Je kan ook gaan voor een contrastkleur zoals oranje voor een opvallende look. Nageltrends zijn er om gevolgd te worden, maar jij gebruikt ze om nieuwe trends te zetten!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top