Fashion

Keuzestress? Zoveel bikini’s neemt de gemiddelde vrouw mee op vakantie

Keuzestress? Zoveel bikini’s neemt de gemiddelde vrouw mee op vakantie

Het idee van op vakantie gaan is helemaal leuk en aardig, totdat je je koffer moet gaan inpakken. Voor veel vrouwen kan dit voor veel stress zorgen, want wat moet je in vredesnaam allemaal meenemen? Hoeveel jurkjes, rokjes, broekjes, topjes, en bovenal bikini's, moet je inpakken? Heb je even een startpunt nodig? Zoveel bikini's neemt de gemiddelde vrouw mee op vakantie.

Lees ook: Met deze basic setjes in je koffer zit je sowieso goed tijdens je vakantie

Bikini's mee op vakantie

Bijna iedere vrouw maakt zich er wel schuldig aan: het overconsumeren van bikini's en overall swimwear. We weten het, in principe kun je genoeg hebben aan één bikini voor een hele vakantie. Even uitspoelen na een stranddagje en je kunt 'm weer gebruiken. Toch is het in de werkelijkheid wat lastiger, aangezien er zóveel leuke bikini's bestaan; we willen ze allemaal.

Helaas is het niet heel handig als je alleen maar bikini's meeneemt op vakantie, dus keuzes zullen er gemaakt moeten worden. De gemiddelde vrouw neemt in ieder geval zoveel swimwear mee op reis.

Gemiddelde vrouw

Livera deed onderzoek naar het aantal meengenomen bikini's van de vrouw wanneer ze op reis gaat. De meeste vrouwen (64 procent) leggen voor een vakantie van twee weken zo'n twee tot vier bikini's in de koffer. 32 procent neemt een stuk minder mee! Zij houden blijkbaar van minimalisme en gaan met twee of minder setjes op vakantie. Nu ben je natuurlijk ook benieuwd hoeveel procent van de gevraagde vrouwen heel veel bikini's meenemen. Dat is een ieniemienie groep: namelijk 1 procent. Zij nemen maar liefst acht tot tien sets mee. Wow!

Favoriete zwemkleding

Natuurlijk bestaan er ook nog andere soorten zwemkleding, náást bikini's. De bikini mag dan wel favoriet zijn, ook badpakken en tankini's worden vaak gedragen. Zij nemen dan ook plek twee en drie aan in de lijst. Twijfel je nog steeds aan je hoeveelheid bikini's? Neem in ieder geval nog een mooi badpak mee! Deze kun je ook makkelijk stylen met een short, skort of rokje eroverheen. Stylish én je hoeft niet bang te zijn voor zweetplekken op je rug.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top