Lipstick

Deze liplook past het beste bij jouw sterrenbeeld

Deze liplook past het beste bij jouw sterrenbeeld

Ben jij op zoek naar jouw signature lipkleur? Kijk dan vooral even naar je sterrenbeeld. Want sommige lipkleuren zijn simpelweg gemaakt voor dat ene sterrenbeeld! Dit is welke liplook het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Lees ook: Dit is welke rode lipstick het mooiste staat bij jouw huidskleur

Ram: Een opvallende rode kleur

Rammen houden van opvallen. Voor jouw sterrenbeeld is een sprekende, rode tint de ideale liplook. Ga voor een rode lipstick met een warme ondertoon die lekker opvalt. Zo zijn jouw lippen echt niet te missen.

Stier: Sexy maar natuurlijk

Stieren houden niet van hele opvallende looks, maar willen er alsnog mooi uitzien. Een sexy perziktint is dus perfect voor jou. Dit oogt vrij natuurlijk maar is toch net iets opvallender dan een nude. Ga voor een lippenbalsem of gloss voor dat extra beetje glans.

Tweelingen: Een metallic lipkleur

Tweelingen proberen graag nieuwe dingen uit. Een nieuwe liptrend hebben zij al uitgeprobeerd voordat andere mensen überhaupt weten dat het bestaat. Een leuk, opvallend kleurtje is voor hen alles behalve intimiderend. Ga voor een metallic kleur voor die avontuurlijke look.

Kreeft: Een subtiele liptint

Kreeften willen er het liefst lief en natuurlijk uitzien. Voor dit sterrenbeeld is een liptint perfect. Dit oogt natuurlijk maar geeft je lippen toch een mooie tint. En misschien wel het grootste voordeel: het blijft erg goed zitten.

Leeuw: Sprekend roze

Leeuwen houden van opvallen. Dit sterrenbeeld gaat het liefst voor een kleur die niet alleen sprekend is, maar schreeuwt! 'Alle ogen op mij!' Een magenta kleurtje past perfect bij dit vuurteken.

Maagd: Een matte nude

Maagden houden niet van te veel poespas maar ze willen er wel verzorgd uitzien. Een neutrale nude kleur is voor dit sterrenbeeld dus de perfecte keuze. Ga voor een matte lipstick, die blijven goed zitten. Dan hoef jij je geen zorgen te maken over het moeten bijwerken van je make-up.

Weegschaal: Klassiek rood

Weegschalen houden ervan om trends te volgen. Maar soms is het ook fijn om terug te gaan naar de classics. Daarom is de perfecte look voor dit sterrenbeeld een klassieke, tijdloze rood.

Schorpioen: Een donkere, doorzichtige kleur

Schorpioenen houden wel van een meer duistere look, maar jullie hoeven nou ook weer niet altijd met zwarte lipstick rond te lopen. Ga daarom voor een liptint of stain met een wat donkerdere kleur. Hierdoor past de look perfect binnen jouw kleurenpallet zonder gelijk heel opvallend te zijn.

Boogschutter: Een donkere, berry tint

Sexy, dat is wat Boogschutters willen uitstralen met hun lipstick keuze. Een berry tint is donker en zwoel. Daarnaast houdt dit sterrenbeeld wel van opvallen. Dit maakt berry dus zeker een goede keuze.

Steenbok: Neutraal maar sexy

Steenbokken houden net als Maagden niet van te veel poespas, maar een beetje sexy eruit zien is wat hen betreft ook zeker niet verkeerd. Ga voor een iets donkerdere nudetint die toch wat meer focus legt op je lippen.

Waterman: Een sprekende koraaltint

Een vrolijke lipstick kleur is voor een Waterman perfect. Jullie zijn excentrieke wezens en jullie make-up laat dat zien. Een koraalkleur is fel maar kan alsnog erg subtiel zijn. Laat je humeur je look bepalen!

Vissen: Een zachte, roze tint

Tot slot is er de dromerige Vissen. Voor dt sterrenbeeld is een zachte, roze tint perfect. Als mensen naar jouw lippen kijken, zullen ze spontaan wegdromen!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top