Beauty

Deze factoren maken je aantrekkelijker

Deze factoren maken je aantrekkelijker

Innerlijke schoonheid is een prioriteit, maar we mogen niet ontkennen dat de meeste van ons ook aan de buitenkant er mooi uit willen zien. Iedereen ziet er mooi uit op zijn eigen manier, maar toch zijn er een paar dingen waardoor jij je op het best uitziet en je goed voelt. Benieuwd hoe? Lees gauw verder.

Deze factoren maken je aantrekkelijker

1. Huid verzorgen

Het verzorgen van je huid geeft je niet alleen een boost, maar het is ook een vorm van zelfzorg. Het laat je een beetje ontspannen en je voelt je er vaak een stuk beter door. Er zijn genoeg producten die je kunnen helpen om de meest stralende huid te krijgen en je dus extra aantrekkelijk te maken.

2. Accentueer je gezichtssymmetrie

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een symmetrisch gezicht als het meest aantrekkelijk worden gevonden. Maar wees niet bang als je geen symmetrisch gezicht hebt. Met een paar make-up trucjes kun jij je gezicht een stuk symmetrischer maken.

3. Schoonheidsslaapje

Voldoende slaap is belangrijk. Het maakt je aantrekkelijk. Ze noemen het niet voor niks een 'schoonheidsslaapje'. Je hebt voldoende slaap nodig om je huid te laten herstellen en collageen aan te maken. Wallen voorkomen we natuurlijk het liefst.

4. Haren doen

Een must is je haren verzorgen! Het beste wat je hiervoor kan doen is het er gezond uit laten zien. Gebruik minder hittestylingsproducten en bijvoorbeeld sulfaten in shampoos. Heb je last van droog of dunner wordend haar? Er zijn genoeg producten die de hydratatie van je haargroei bevorderen.

 

5. Kleuren en kleren die bij je passen

Draag vooral kleding die je leuk vindt en let daarbij op de kleur. Vaak laten bepaalde kleuren je echt stralen. Iedereen heeft weer andere kleuren die bij hem of haar passen. Dit heeft onder andere te maken met je huidskleur, haarkleur en je oogkleur. Een belangrijke factor is de stijl waar je van houdt. Dit is natuurlijk heel persoonlijk.  Als jij draagt waar jij je op je best in voelt, dan zie je er vaak op je best uit.

 

6. Lichaamstaal

Als we het hebben over aantrekkingskracht, dan hebben we het over onze lichaamstaal. Mensen voelen zich vooral aangetrokken door mensen die vrij open zijn. Denk aan oogcontact, ontspannen houding en glimlachen. Vaak helpt het ook om de lichaamstaal van een ander een beetje na te bootsen.

 

7. Zelfverzekerd

Het belangrijkste onderdeel is zelfverzekerd zijn. Als je je goed voelt, dan zie je er ook goed uit. Zodra jij goed in je vel zit, zul je merken dat mensen sneller naar je toe trekken. Je straalt en dat doet een ander goed.

 

8. Mondgezondheid

Een gezonde lach is toch wel een fysieke eigenschap waar jij je partner mee kunt aantrekken. Poets en flos je tanden daarom extra goed. Niets is aantrekkelijker dan een mooie glimlach.

 

9. Limbale ring

Huh limbale wattes? Dit is ook wel de zichtbare donkere kring rondom je iris. Die is opvallend zichtbaar in iemands oog. Hoe zichtbaarder die is hoe gezonder en fitter je bent. Wist jIj dit eigenlijk al?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top