Fashion

5x de meest trendy herfstjassen

5x de meest trendy herfstjassen

Het wordt kouder buiten, de blaadjes vallen van de bomen en we nemen onze garderobe weer eens flink onder handen. Zomerkleding eruit en herfstkleding erin is dan ook het motto voor september. Toch blijft het altijd een lastige kwestie welke jassen handig zijn voor de herfst en daarom delen wij 5x de meest trendy herfstjassen. Laat die herfst maar komen!

5x de meest trendy herfstjassen

1. Wollen trenchcoat

In de herfst kan een dunne trenchcoat soms iets te koud zijn en daarom is het ideaal om voor een wollen trenchcoat te gaan. Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, voelt een wollen variant net iets warmer en comfortabeler aan. Natuurlijk is de klassieke trenchcoat ook ideaal voor de wat warmere herfstdagen. Het voordeel aan een lange trenchcoat is dat je deze ook over lange jurken aankan, ideaal!

   

Lees ook: dit zijn de mooiste lipsticks voor de herfst

2. Teddy jas

De teddy jas blijft een fluffy favoriet. Het leuke aan deze jas is, dat er heel veel verschillende varianten bestaan. Denk aan een lange oversized teddy jas, een kort exemplaar of een model jas zoals op onderstaande foto. Net even wat anders, super origineel en mega trendy!

   

3. Quilted coat

De quilted coat zien we al een tijdje in het modebeeld voorbijkomen. Het is een gewatteerde jas die heerlijk te dragen is in de herfst. De jas geeft genoeg warmte en is een echte trendsetter, of te wel een musthave in je herfstgarderobe. Bij de quilted coat geldt de volgende fashion rule: hoe wijder het jasje, hoe leuker. Sjaal erbij en ready to start the day!

   

4. Faux fur jas

Faux fur is echt heerlijk om te dragen in de herfst. In de winter zijn deze jassen soms net te fris, doordat ze meer wind kunnen doorlaten en vaak wat wijder zijn bij de mouwen. Daarom is het des te leuker om dit jasje te rocken in de herfstperiode. We love it!

   

5. Korte gewatteerde jas

Voor de koukleumers onder ons: ga voor een korte gewatteerde jas. Een lange gewatteerde jas over de knieën kan soms net wat te warm zijn, maar de korte variant is echt ideaal. Het geeft meteen een stoere en nonchalante uitstraling aan je outfit. Draag de jas bijvoorbeeld open op een pantalon of combineer met een stoere jeans en sneakers. De perfecte herfst outfit!

   

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top