Fashion

⁠Zonnebrillen trends. Voor welke ga jij?

⁠Zonnebrillen trends. Voor welke ga jij?

De zomer lijkt nog niet helemaal voorbij en dat betekent dat je je zonnebrillen nog niet hoeft op te bergen! Een zonnebril is niet alleen functioneel, maar het maak je outfit net iets modieuzer. Of je nu gaat voor een speelse cat eye of een stoere sportieve bril. Voor iedereen wat wils. Benieuwd welke trends in 2024 hot zijn? Dit zijn dé must-haves.

Dit zijn de zonnebrillen trends van 2024

 

1. Cat eye

De cat eye blifjt een favoriete trend onder de dames in 2024. Dit klassieke en vooral sierijke montuur staat over het algemeen iedereen goed. Heel tijdloos en trendy. Het is dan ook echt niet gek dat we deze zonnebril volop terugzien dit jaar. Zou jij voor een basic zwarte variant gaan of juist een lekker opvallende kleur?


2. Frameless

We gaan door met de volgende trend: frameless. Als je houdt van een minimalistische of juist een opvallende look, dan zit je hier goed. Bij deze stijl draait het puur om de glazen: groot, kleurrijk en zonder zichtbaar montuur. Keer wat anders! De bril is perfect voor een chique en moderne uitstraling. Het geeft een speelse twist aan je outfit.

 

3. Sportieve look

Sporty chic is helemaal een modetrend dit jaar! Combineer een sportieve zonnebril met de mode. Denk aan ene ski- en racebril. Deze geven je een stoere uitstraling. De stijl kan perfect gecombineerd worden met zowel sportieve als casual outfits. Je loopt er hoe dan ook gegarandeerd modieus bij.

 

4. Oversized

Wat zijn wij blij met deze trend, want deze raakt niet uit de mode. Hoe groter, hoe beter. Jij trekt de aandacht met dit accessoire. Een zonnebril mag wel gezien worden, vind je niet? Het maakt je outfit net wat glamoureuze. De trend blijft vooral zo populair vanwege de veelzijdigheid: je kunt hem zowel casual als chic dragen. Het is dan ook niet voor niets een favoriet van vele dames dit jaar!

 

5. Transparant

Tot slot hebben we de transparante zonnebril in het lijstje staan. Deze trend is ideaal voor mensen die houden van subtiel, maar toch een stijlvol accent willen toevoegen aan hun look. De monturen passen vrijwel bij elke outfit. Er zijn zelfs wat gekleurde varianten als felrood of neon. Een unieke twist dus. Voor welke variant ga jij?

 

Duurzaam

Binnen de zonnebrillenwereld is duurzaamheid een opkomende factor. Merken kiezen er steeds vaker voor om een bril op de markt te brengen van een milieuvriendelijk materiaal zoals gerecycled plastic of bamboe. Het sluit perfect aan bij de groeiende trend. Naast dat je er trendy uitziet, bescherm je jezelf ook nog eens tegen de zon. Voor iedereen is er wel wat wils in 2024.

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top