Je kent het vast wel: je wilt een avocadotoast eten, maar je avocado's zijn nog lang niet rijp. We've all been there. Een enorm first world problem natuurlijk, maar toch écht even lastig als je net zo'n zin hebt in avocado. Gelukkig hebben wij dé lifehack voor je! Dit is namelijk de beste manier om een avocado eetrijp te maken.
Of je nu een avocado uit de supermarkt hebt, er een op de kop hebt getikt op de markt of er een hebt van je eigen avocado plant. Altijd als je een avocado wilt gebruiken, is 'ie nog veel te hard om te snijden. Herkenbaar? Wij hebben de beste manier gevonden om je avocado eetrijp te maken.
De lifehack? Leg de avocado in een zak met een ander stuk fruit. Een banaan werkt het beste, daar wordt de avocado namelijk het snelst zachter door. Ook een appel of kiwi werkt prima. Geen fruit in huis? Dan kun je ook rijst of zelfs bloem proberen. En ja, dat werkt echt. Hieronder vind je alle manieren op een rijtje. Is jouw avocado straks een stuk sneller eetrijp, beloofd!