Zo! Dat is een hele mond vol: een grilled vegetable pesto panini. Maar desondanks is het ook zeker een recept dat je wil proberen. Als lunch, avondeten of als tussendoortje - zo'n heerlijke (en gezonde) panini kan altijd.
En zó maak je 'm!
In de video hierboven kun je precies zien hoe je je groente panini in elkaar zet, maar mocht je het makkelijker vinden: we hebben het ook nog voor je uitgeschreven. Succes!
1. Kruid de groentes met olijfolie, zout en peper en grill het op halfhoog vuur totdat het zacht genoeg is (naar jouw smaak!) Dit doe je voor ongeveer 2 à 3 minuten voor elke kant.
2. Snijd dan het ciabattabrood door de helft. Besmeer dan de ene helft met de groene pesto en de andere helft met de zongedroogde tomatenpesto.
3. Strooi dan de mozzarella kaas over de tomaten pesto en leg de gegrillde groentes daaroverheen. De rucola sla leg je op de kant van de groene pesto. Breng het dan nog even op smaak met wat zout en peper.
4. Klap dan je broodje dicht en grill deze tussen je grill-ijzer. Je kunt zelf het beste zien wanneer het brood gegrilld is en de kaas is gesmolten. Snijd nu de panini in een paar stukken en je kunt genieten!
Lees ook: Dit simpele spicy mozzarella pasta recept gaat viral op TikTok en wil je sowieso proberen