Fashion

Dit zijn de leukste zomeroutfits die wat creatiever zijn dan een korte broek en een topje

Dit zijn de leukste zomeroutfits die wat creatiever zijn dan een korte broek en een topje

In de zomer kan het soms wat lastig zijn om leuke outfits te stylen. Het is heet, dus je wil niet te veel aan en dus pak je iets simpels. Een veel voorkomende combi is een kort broekje en een topje. Wil jij creatiever zijn met je zomeroutfits? Dit zijn onze styling tips.

Lees ook: Dit zijn de leukste manieren om een minirokje te stylen

Maak je outfit af met raffia accessoires

Raffia schreeuwt zomer. Als je voor een zomerse outfit gaat, kun je je outfit alsnog unieker maken door een aantal accessoires toe te voegen met dit materiaal. Denk aan een tas, een hoed of zelfs schoenen. Accessoires kunnen je outfit gemakkelijk naar een hoger niveau tillen.

Een bandeaujurk is net zo makkelijk

Wil je graag een simpele outfit dragen? Ga dan voor een bandeaujurk. Deze zijn ontzettend makkelijk te stylen aangezien de jurk al bijna de hele outfit is. Combineer de jurk met je favoriete sandalen en een mooie ketting voor een elegante touch.

Ga voor een minijurkje en ballerina's

Hou je van een schattige look? Dan is een minijurkje met ballerina's een perfecte zomeroutfit voor jou. Hierdoor hoef je alsnog niet veel aan styling te doen, aangezien deze twee items de outfit maken. Ga voor matchende kleuren of juist kleuren die mooi op elkaar aansluiten. De look is compleet met een leuke zonnebril en je favoriete handtas.

Maak je topje en broekje uniek door voor een bijpassend setje te gaan

Een topje en broekje is niet per se een slechte optie voor een zomerse outfit, het is soms alleen ietwat saai. Om deze outfit op te leuken kan het erg stijlvol zijn om te gaan voor een bijpassend setje. Ga voor een uniek printje of een opvallende kleur. Zo wordt jouw simpele outfit opeens een stuk unieker. En dat terwijl je er eigenlijk nog minder moeite voor hoeft te doen!

Korte mouwen, lange rok

Lange rokken zijn ideaal voor de zomer. Er zijn veel verschillende opties als het op lange rokken aankomt maar voor de zomer is iets luchtigs natuurlijk met fijnst. Deze rok kun je gemakkelijk combineren met een top met korte mouwen, een T-shirt bijvoorbeeld. Ga voor een lange, zwierige rok met een baby tee voor een tof contrast.

Ga voor een witte blouse

Een witte blouse is een perfect item om in je kast te hebben voor de zomer. Het is namelijk en super makkelijk item om te stylen. Het past vrijwel overal bij en je kan het gemakkelijk over je outfit heentrekken als het bijvoorbeeld een beetje afkoelt in de avond. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke overhemdblouse of voor een meer elegant model.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top