Lichaamsverzorging

Deze 8 spotgoedkope parfums ruiken naar luxe parfums

Deze 8 spotgoedkope parfums ruiken naar luxe parfums

Al die luxe parfums heerlijk, maar die prijskaartjes kunnen ons nog wel eens afschrikken. Gelukkig is hier een oplossing voor. Er zijn inmiddels genoeg alternatieven die net zo lekker ruiken, maar niet onze rekening laten plunderen. Benieuwd welke dit zijn?

Deze 8 spotgoedkope parfums ruiken naar luxe parfums

 

1. La Rive Madame Isabelle 

Madame Isabelle klinkt een beetje als Mademoissele van Coco Chanel. Dit luchtje neemt je mee naar een romantisch Frans terras waar je verliefd wordt. Deze bloemige geur maakt iedere dag onweerstaanbaar. Voor nog geen €10 heb je deze parfum al gescoord.

 

2. La Rive Cash 

Deze sensuele en warme geur van Cash blijf je de hele dag ruiken. Deze parfum is de namaakversie van Lady Million van Paco Rabanne. Ben jij een beetje vurig, onafhankelijk en sensueel? Dan is dit geurtje echt wat voor jou. Ook deze heb je voor nog geen €10. Wat een koopje!

 

3. Avon Eve Truth

Ken je Calvin Klein's Eternity? Avon Eve Truth moet je aan deze geur denken. Een betaalbare luxe met de stervrucht als topnoot en zacht cederhout als warme bass. Voor deze parfum betaal je €17,95.

 

4. Zara Gardenia

Black Opium van Yves Saint Laurent is een heel herkenbaar luchtje en wordt ook als een favoriet beschouwd door velen. Helaas is die nogal aan de prijzige kant, namelijk €125. Ren daarom naar de Zara, want Gardenia lijkt hier sprekend op en je hebt hem voor maar €17,95.

 

5. Zara Red Vanilla

La Vie Est Belle vinden velen een fantastische geur, maar is vaak best prijzig. Gelukkig bestaat daarom Red Vanilla, deze variant is te koop bij de Zara. Red Vanilla heb je al voor €12,95. Wat een deal toch?

 

6. Zara Fields At Nightfall

Field At Nightfall moet hetzelfde ruiken als Zadig en Voltaire This is her. Een hele elegante geur, maar de prijs is helaas iets minder elegant. Hoe fijn is het dan als voor de helft van de prijs lekker kunnen ruiken? Waar wacht je op?

 

 

7. Zara Oriental

Si, si, si! Je weet wel die ene parfum van Giorgio Armani. Deze geur is mega populair. Gelukkig hebben ze hem bij de Zara, voor een spotgoedkope prijs. Toch wel leuk dat een parfum verdacht veel op de luxe variant lijkt toch?

 

8. Zara Femme

We sluiten dit lijstje af met Femme. Dit geurtje moet ruiken naar Dior Hypnotic Posion. Deze ruikt naar Arabische jasmijn, oranjebloesem en vanille. Een mysterieus geurtje die de hele dag blijft hangen.

 

Voor welke geur ga jij?

 

 

 

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top