Health

De beste manier om je bovenarmen te trainen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen

De beste manier om je bovenarmen te trainen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen

Dat je mooie gedefineerde armen wil hebben, is niet zo gek. Ook niet zo gek, is dat je er misschien liever niets voor wil doen. Lekker lui je armen trainen, dat kan niet toch? Of wel! De beste manier om je bovenarmen te trainen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen, hebben wij voor je gevonden. Lees gauw verder!

Armen trainen zonder moeite te doen

Als je geen fitnessgoeroe bent, dan staat het waarschijnlijk niet heel hoog op je to do-lijstje: je armen trainen in de sportschool. We begrijpen dat volkomen, want ja, je kunt ook andere dingen met je tijd doen. Het liefst willen we fit en mooi gespierd worden, zónder dat we er moeite voor hoeven te doen. Wie dacht dat het niet kon, think again, want wij hebben de beste manier om je bovenarmen te trainen voor je gevonden, waarbij je bijna geen werk voor hoeft te doen. Hoe? Met wrist weights. 

Wrist weights voor mooie armen

Wellicht heb je dit populaire maniertje al eens voorbij zien komen op TikTok. If not, dan introduceren wij jou de wrist weights. Eigenlijk zijn dit een soort armbanden met gewicht erin, die je om je polsen kunt doen. Je kunt op deze manier gewoon je dagelijkse dingen doen en tegelijkertijd je armen trainen. Simpele dagelijkse dingen, zoals je haar in een paardenstaart doen, je tas optillen, water drinken kan namelijk een soort workout worden als je het met gewichten om je arm doet. Handig toch?

Alle spieren trainen

De reden waarom de wrist weights zo goed werken, is omdat je met dagelijkse dingen alle spieren in je armen gebruikt. Met gewichten om je polsen geef je er dus een extra twist aan door er een soort training van te maken. Je gebruikt je spieren, maar dan met gewicht eraan, net zoals in de sportschool! Nog wat extra pluspunten, je kunt zelf het gewicht kiezen én je ziet snelle resultaten.

@livsschmidt

Enkel gewichten

Wil je liever je benen en glutes makkelijk trainen? Dan kun je van de armband ook een enkelband maken. Ga voor een lange wandeling met je enkelbanden om en zie hoeveel spierpijn je de volgende dag zult hebben. Let wel, bij benen en billen duren wel iets langer om echte resultaten te zien.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top