Face & Sculpting

Dit zijn de beste make-up poeders voor de zomer

Dit zijn de beste make-up poeders voor de zomer

Het is zomer en dus wordt het weer warmer buiten, en soms ook ietwat benauwd. Dat is vervelend voor beautylovers want door de hitte kn je make-up nog weleens flink verpest worden. Wil jij dit voorkomen, gebruik dan een van deze poeders om je make-up mee vast te zetten!

Lees ook: 4X budgetvriendelijke beautytips die je wil weten

Charlotte Tibury Airbrush Flawless Finish Powder

Charlotte Tilbury is een van de beste make-up merken op de markt. Veel van hun producten zijn grote favorieten van beautylovers en deze poeder is zeker geen uitzondering. Met dit product bereik je een zachte, flawless look die ervoor zorgt dat het net lijkt alsof je huid geen enkele imperfectie heeft. Daarnaast blijft dit product ontzettend goed zitten dus zal je het gedurende de dag ook niet bij hoeven werken. Dat scheelt weer. Ook geeft het je foundation wat extra dekking.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder - €50,-

Laura Mercier Loose Setting Powder

Deze poeder van Laura Mercier is een best seller en is al jaren ontzettend populair. Dit luchtige, losse poeder zorgt ervoor dat jouw make-up geen kant op gaat. Ook tijdens de warme zomerdagen zorgt dit product ervoor dat je foundation en concealer goed blijven zitten. Omdat het een losse poeder is, raden we je aan om dit product aan te brengen met een poederdons.

Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent - €49,50

NYX High Definition Finishing Poeder

Ga je liever voor een low budget optie? Dan is deze poeder van NYX ideaal. Dit product is erg licht maar kan alsnog veel hebben. Met dit product blijft je basismake-up de hele dag mooi zitten, ook als het heet is. NYX maakt dit product in verschillende kleuren, dus je kan gaan voor extra dekking of juist voor een brightening effect. Ook als je liever voor een losse poeder gaat, heeft NYX een optie voor je. Dit product is dus eigenlijk voor iedereen geschikt!

NYX Professional Makeup High Definition Finishing Poeder - €10,95

Pat McGrath Labs Sublime Perfection Blurring Under-Eye Powder

Pat McGrath is een van de beste en bekendste make-up artiesten ter wereld. Haar producten zijn van erg hoge kwaliteit en deze poeder is zeker geen uitzondering. Dit product is specifiek gericht voor gebruik onder de ogen. Hiermee kun je dus het beste je concealer afpoederen. Hiermee weet jij zeker dat je geen concealer lijntjes onder je ogen krijgt gedurende de dag!

Pat McGrath Labs Sublime Perfection Blurring Under-Eye Powder - €37,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top