Fashion

Dit zijn de beste schoenen om te dragen in de zomer als je niet van sandalen houdt

Dit zijn de beste schoenen om te dragen in de zomer als je niet van sandalen houdt

In de hete zomer zijn luchtige schoenen een echte must. Je voeten moeten een beetje lucht krijgen om niet oververhit te raken. Maar wat nou als je geen fan bent van sandalen of schoenen waarbij je tenen te zien zijn? Dan ga je voor een van deze schoenen!

Lees ook: ⁠⁠De leukste bikini trends voor deze zomer

Ballerina's

Ballerina's zijn weer helemaal terug. Deze simpele schoen is comfortabel en modieus. Ze zijn makkelijk te stylen vanwege hun simpliciteit, maar ze hebben iets meisjesachtigs. Hierdoor sluiten ze perfect aan op een vrouwelijke outfit. Maar je kan een meer stoere outfit ook een meer vrouwelijke twist geven door het te combineren met deze schoen.

Slingbacks

Slingbacks zijn simpel en sexy. Het zijn lage hakken met een dichte teen en een bandje om je hiel. Dit is de perfecte zomerhak. Doordat de achterkant van de hak open is, zijn de schoenen lekker luchtig. Deze schoen is ideaal om te dragen naar kantoor maar is ook erg geschikt voor een romantisch diner.

Slip on loafers

Loafers zijn schoenen die je het hele jaar door kunt dragen. Ook in de zomer is dit een erg geschikte schoen. Maar als je op zoek bent naar een iets meer luchtige optie, is een slip on loafer perfect. Deze schoenen trek je gemakkelijk aan maar geven je look alsnog een hele professionele vibe. Dit is de perfecte mix tussen style en comfort.

Clogs

Met clogs hebben we het natuurlijk niet over de oud-Hollandse houten klompen, maar over deze super hippe schoen die perfect is voor de zomer. Deze look gaat perfect gepaard met een meer boho of cottagecore outfit. Daarnaast is het ook een ideale schoen om te dragen op vakantie. Het biedt genoeg steun voor een dagje door een stadje struinen maar het is ook ideaal voor naar het strand omdat je de schoen gemakkelijk aan en uit kan trekken.

Muiltjes

Houd je van een zomerse hak, maar niet van een formele look? Dan zijn muiltjes perfect voor jou. Deze schoen is meer alternatief en geeft je een meer boho vibe voor je outfit. Deze schoenen staan perfect onder een paar jeans of een lange rok.

Mesh schoenen

Wil je je voeten toch iets meer lucht geven zonder dat je je voeten volledig bloot geeft? Dan zijn mesh schoenen perfect. Ga bijvoorbeeld voor een mesh ballerina voor een meer unieke look.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top