Lichaamsverzorging

Dit zijn de beste budgetproof zonnebrandcrèmes

Dit zijn de beste budgetproof zonnebrandcrèmes

Je goed insmeren is belangrijk, maar we snappen ook dat je niet te veel geld uit wil hoeven geven aan zonnebrand. Gelukkig hoeft zonnebrand niet super duur te zijn om effectief te zijn. Dit zijn de beste budgetproof zonnebrandcrèmes.

Lees ook: Crème vs lotion vs gel: waarmee kan jij het beste je lichaam verzorgen

Tenue Soleil Mineral Sunscreen SPF30

Ben je op zoek naar een zonnebrand voor je gezicht? Dan is deze mineral sunscreen van Tenue Soleil perfect voor jou. Dit product is vegan en niet op dieren getest. Daarnaast voelt het product niet vettig aan op de huid, wat altijd prettig is. Het is ook geschikt voor gebruik bij kinderen en baby's.

Tenue Soleil Mineral Sunscreen SPF30 - 30ml - €7,99

Douglas Collection Sun Protection Face and Body Mist SPF 50

Een spray is wat ons betreft een van de fijnste soorten zonnebrand. Het is makkelijk om aan te brengen, trekt snel in en voelt niet zo dik aan op je huid. Dit is ook ideaal om te gebruiken voor als je je kinderen in wil smeren als ze niks liever willen dan in het zand spelen. Deze zonnebrand mist van Douglas heeft een hoge factor voor de perfecte hoeveelheid bescherming en bevat cacaoboter voor een hydraterend effect.

Douglas Collection SUN PROTECTION FACE AND BODY MIST SPF 50 - €14,99

Garnier Ambre Solaire Ultra-Hydrating Sun Cream SPF 30

Garnier Ambre Solaire kennen we allemaal als een betrouwbaar product, en het is ook zeker niet prijzig. Deze hydraterende lotion kost je nog niet eens tien euro! Daar kom je zeker de rest van de zomer mee door. Dit product is versterkt met vitamine C, dat de ingrediënten die je huid beschermen tegen de zon versterkt.

Garnier Ambre Solaire Ultra-Hydrating Sun Cream SPF 30 200ml - €7,45

Bondi Sands Face Lotion Fragrance Free SPF 50+

Bondi Sands is een heel betrouwbaar merk als het op zonbescherming aankomt. Deze zonnebrand die speciaal is geformuleerd voor het gezicht is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het bevat geen irriterende parfums en is verrijkt met vitamine E en aloë vera. Daarnaast heeft het ook een erg hoge beschermingsfactor.

Bondi Sands FACE LOTION FRAGRANCE FREE SPF50+ - €15,99

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50

Tot slot hebben we de perfecte zonnebrand voor mensen met een droge huid. Deze zonnespray van Biodermal is niet te duur, maar geeft je huid toch alle hydratatie dat het nodig heeft wanneer je een dagje gaat bakken in de zon. Met deze zonnebrand kan je er vanuit gaan dat jij niet verbrand.

Biodermal Zonnebrand - Hydraplus - Zonnespray - SPF 50 - 175ml - €18,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top