Gezichtsverzorging

Dit zijn de beste dagcrèmes voor een rijpere huid

Dit zijn de beste dagcrèmes voor een rijpere huid

De juiste skincare producten vinden kan soms lastig zijn. Je moet rekening houden met je huid type maar ook met je leeftijd. Naarmate we ouder worden, heeft onze huid andere dingen nodig. Dit zijn de beste dagcrèmes voor een rijpere huid.

Lees ook: Lactic acid vs salicylzuur: welke moet je gebruiken?

Weleda Blauwe Gentiaan & Edelweiss Versterkende Dagcrème

Zit je momenteel in je menopauze, dan is dit product ideaal voor jou. Dit product is gericht op het aanpakken van de effecten van menopauze op de huid, denk hierbij bijvoorbeeld aan een droge huid en rimpels.

Weleda Blauwe Gentiaan & Edelweiss Versterkende Dagcrème - 40 ml - €23,99

RéVive Moisturizing Renewal Cream Nightly Retexturizer

Ben je nog op zoek naar de perfecte nachtcrème? Dan is deze ideaal, dit is namelijk een diep hydraterende crème die jouw huid verzorgt terwijl je slaapt. De crème bevat glycolzuur en werkt effectief tegen pigmentvlekjes en andere tekenen van huidveroudering

RéVive Moisturizing Renewal Cream Nightly Retexturizer 15ml - €70,-

SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2

Deze dagcrème is perfect voor wanneer je op zoek bent naar een product dat je huid wat extra kracht kan geven. Deze moisturizer versterkt de huid zodat het er steviger uitziet en een mooie natuurlijke glow krijgt.

SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 Lipid Replenishment Skincare for Mature Skin 48ml - €139,45

CeraVe Moisturizing Cream

Deze crème van CeraVe is de perfecte budgetproof optie. Dit is de crème voor wie houdt van een rijk, voedend product. Het bevat verschillende ceramides en hyaluronzuur. En dat voor een klein prijsje.

CeraVe Moisturising Cream 454g - €14,95

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Face Gel

Neutrogena is ook een heel fijn merk voor wie op zoek is naar een effectief product voor een niet al te hoge prijs. Dit product is geformuleerd op basis van water en voelt dus niet zwaar aan op de huid. Dit kan erg fijn als je een meer vettige huid hebt. Wanneer we ouder worden, kan een vettige huid een drogere huid worden. Maar dit is niet bij iedereen het geval.

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Face Gel 50 Ml - €19,99

Clinique Moisture Surge SPF25 Sheertint Hydrator

Tot slot hebben we de perfecte dagcrème voor de dames die houden van multitasken. Dit product biedt namelijk ook dekking en dient dus als skincare en make-up in één. Daarnaast bevat dit product zonbescherming, wat altijd een pluspunt is.

Clinique Moisture Surge SPF25 Sheertint Hydrator - Universal Light Medium 40ml - €40,95
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top