Nagellak

Deze nagelkleuren zullen er altijd classy uitzien

Deze nagelkleuren zullen er altijd classy uitzien

Weet je niet welke kleur je op je nagels wil dragen? Dit zijn de nagelkleuren die er altijd verzorgd en classy uitzien!

Lees ook: Blauwe chrome nagels zijn in: dit zijn onze favoriete designs

Zwart

Zwarte nagels zijn altijd een goede keuze. Het ziet er classy en verzorgd uit, maar is toch een beetje edgy. De nagelkleur staat wel overal goed bij, wat zeker een fijne bonus is.

 

Ecru

Ecru is een zachte beige kleur. De naam van de kleur is afgeleid van hoe linnen en zijden eruit zien voordat ze gebleekt worden. Als je van een zachte, nude nagellak houdt, is dit de beste optie voor jou.

Doorzichtig, nude roze

Soms wil je geen kleur op je nagels, maar toch een mooie manicure dragen. Met een doorzichtige roze tint geef je je natuurlijke nagels een kleine boost. Je natuurlijke nagelkleur is nog te zien, maar ze zijn net iets verzorgder.

Klei

Bruine nagels klinken misschien niet erg bijzonder, maar een klei kleur is prachtig voor op je nagels. Het is simpel maar effectief. Hiermee ga je eigenlijk voor een kleur die net wat opvallender is dan nude. Deze kleur is ook zeker een must voor de herfst.

Bordeaux rood

Rode nagels zijn altijd goed, hier zullen we ook zeker nog op terugkomen, maar bordeaux rood is toch net weer even wat anders dan een klassieke rood. Deze rode tint is koeler en donkerder en is daardoor perfect voor de koudere seizoenen. Dit is de perfecte, classy nagellak voor als je een klassieke look eigen wil maken.

Okergeel

Een classy nagelkleur hoeft niet simpel of onopvallend te zijn. Zeker voor het aankomende seizoen is okergeel een prachtige kleur om op je nagels te dragen. Het is minder heftig dan andere geeltinten en geeft de out of the box kleur een meer klassiek randje.

Koel grijs

Grijze nagels klinken misschien saai, maar ze geven je simpele manicure toch dat beetje extra edge. Grijs is een makkelijke kleur om te stylen en geeft je nagels een vergelijkbaar effect dat je zou krijgen van zwart. Alleen het verschil is dat grijs een stuk lichter is en dus ook wat minder duister.

Chocolade bruin

Voor de liefhebbers van bruine lak is chocolade bruin de way to go. Bruin klinkt niet altijd als een erg aantrekkelijk nagelkleurtje, maar zeker in de herfst is bruin een prachtige nagellakkleur.

Klassiek rood

We zeiden toch dat we nog terug zouden komen op klassiek rood! Als je niet weet welke nagelskleur je wil dragen, is rood altijd een goede optie. Het is klassiek en staat iedereen goed!

Marineblauw

Tot slot is er marineblauw. Deze donkere blauwtint is prachtig voor iedere gelegenheid. Het komt iets meer in de buurt van zwart, maar geeft de neutrale look toch een unieke twist.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top