Mama

De 5 beste BH's die je draagt tijdens je zwangerschap

De 5 beste BH's die je draagt tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kan er een hoop veranderen in je lichaam. En je buik is niet het enige dat groeit, ook je borsten worden groter tijdens je zwangerschap. Hier heb je natuurlijk de perfecte bh voor nodig. Dit zijn de vijf beste bh's die je draagt tijdens je zwangerschap.

Lees ook: ⁠⁠Griep tijdens je zwangerschap? Hier moet je op letten

Wat is een zwangerschapsbh?

Tijdens je zwangerschap zullen je borsten toenemen in formaat. Een zwangerschapsbh is een bh die wordt gemaakt van een zachte en rekbare stof. Deze bh kun je dus blijven dragen tijdens je zwangerschap aangezien deze met je meegroeit. Daarnaast heeft een zwangerschapsbh vaak wat bredere bandjes zodat deze meer steun biedt. Een zwangerschapsbh wordt ook wel een meegroeibh genoemd. Want hij groeit inderdaad met je mee! Gemiddeld kan een meegroeibh een tot twee maten meegroeien. Je kunt ervoor kiezen om een bh te dragen met of zonder beugels. Of je hiervoor kiest hangt af van het huidige formaat van je borsten en persoonlijke voorkeur.

Wat is het verschil tussen een zwangerschapsbh en een voedingsbh?

Het verschil tussen een zwangerschapsbh en een voedingsbh zit hem vooral in wanneer je hem draagt. Een voedingsbh is ideaal voor wanneer je kindje geboren is en je borstvoeding gaat geven. Een voedingsbh heeft speciale cups die je los kunt maken. Zo kun je altijd en overal gemakkelijk borstvoeding geven aan je kleintje. Een zwangerschapsbh is dus voor tijdens de zwangerschap, de voedingsbh is voor erna.

Dit zijn onze favoriete zwangerschapsbh's

Hunkemöller Seamless Strappy Top

Soms is simpel en effectief het enige dat je nodig hebt. Deze rekbare bh van Hunkemöller is ideaal voor de dames die aan het begin van hun zwangerschap geen grote cupmaat hebben. Deze stof rekt lekker mee en voelt zacht aan.

Hunkemöller Seamless strappy top - Zwart - €17,99

Noppies Hura Sensil Beha

Wil je een bh die je kunt dragen zowel tijdens als na je zwangerschap? Dan is deze bh van Noppies ideaal.

Noppies Beha Hura Sensil® Breeze Zwangerschap - Maat M/L - €26,39

Prénetal Meegroei- en zwangerschapsbh

Ga je voor comfort? Dan is deze bh van Prénetal perfect!

Prénatal meegroei- en zwangerschapsbh voorgevormd - Donkergrijs - Maat L - €11,24

Hunkemöller Naadloze Croptop

Voor de dames met een iets grote cup is deze bh van Hunkemöller een must have. De bredere bandjes zorgen voor optimaal comfort.

Hunkemöller Naadloze croptop - Zwart - €17,99

Noppies Beha Gayla

Een zwangerschapsbh mag er natuurlijk ook wel een beetje mooi uitzien. Deze leuke bh van Noppies heeft een mooi design en is erg comfortabel

Noppies Beha Gayla Zwangerschap - Maat M/L - €27,99
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top