Fashion

Sporty chic: alles wat je moet weten over deze trend

Sporty chic: alles wat je moet weten over deze trend

Als we het hebben over de grootste modetrend op dit moment, dan hebben we het over polo's, petten en trainingbroeken. Maar dan natuurlijk net eventjes op een manier dat je er de catwalk mee op kan. Sporty chic! Misschien even wennen, maar voordat je het weet omarm je deze trend.

Alles wat je moet weten over de trend sporty chic

De volgende items moet jij sowieso in je garderobe aanschaffen als je de trend sporty chic wilt omarmen!

 

1. Kabelgebreide trui

Zoals de naam het al zegt. Dit is een gebreide trui die bestaat uit een kabelpatroon. Het merk Sporty & Rich heeft onlangs dit item uitgebracht op het gebied van de sporty chic trend. Een sportief design, maar tegelijkertijd mega stijlvol.

 

2. Trainingsbroek

Een trainingsbroek hebben we vast allemaal wel, maar heb je die van Adidas al? Modeliefhebbers lopen er volop in. Je weet wel die broek met die wijde pijpen. Niet alleen een sportieve look, maar de broek zit ook nog eens heerlijk.

 

3. Sneakers 

Sportieve sneakers kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ken je die van New Balance al? Het gaat om de 1500's. Deze kun je vrijwel met alles combineren. De Adidas Campus zijn ook nog steeds mega populair.  Het is maar net waar je van houdt.

 

4. T-shirt

Hou jij wel een beetje van oversized en sportief? Kijk dan eens tussen de items van Pal Sporting Goods. De keuze is reuze en de collectie is gebaseerd op hiking en avontuur. Comfy items en vooral stijlvol.

 

5. Pet

Je kan nooit genoeg petten hebben toch? Ze redden niet alleen je bad hairday, maar maken je outfit ook nog eens af. Die van Ralp Lauren zijn sportief en chic tegelijk. Hoe leuk om beetje af te wisselen in petten? Voor elke outfit weer een andere pet.

 

6. Tennisrok

Binnen de trend sporty chic is het thema tennis mega populair. Wat dacht je van een tennisrok? Helemaal hot! Wij spotten al allerlei meiden erin. Het leuke aan de rok is dat je er van alles boven kan dragen. Van een polo tot een vestje en van een hemdje tot een oversized shirt.

 

7. Sokken

Om de outfit helemaal af te maken, heb je natuurlijk van die leuke sokken nodig. Je weet wel die met een leuk randje. Nee je hoeft ze niet te verbergen deze zomer. Het is juist hartstikke in dat je ze ziet. Staat extra leuk onder een kort broekje of een rokje.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top