Haarverzorging

⁠De leukste haartrends voor het najaar

⁠De leukste haartrends voor het najaar

De zomer is nog bezig, maar stiekem zijn we wel benieuwd naar de haartrends voor de herfst en winter van 2024. Time flies, when you have fun. We kunnen je al wel vast verklappen dat de trends nogal uiteenlopen. Van chique knotjes tot lange vlechten. Ben jij ook zo benieuwd wat de haartrends zijn?

Dit zijn de haartrends voor het najaar van 2024

 

1. Textured shags

Bij deze haartrend moet je denken aan een wilde wolf cut of te wel een mullet. Vooral heel veel laagjes! Het leuke aan deze haartrend is dat ie bij veel haarlengtes en texturen past. Om een beetje model in je haren te houden, is een texture spray wel zo makkelijk om te hebben. Lijk je dit al wat?

 

2. Warm blond

Bij Rihanne zagen we al de warme blonde lokken tevoorschijn komen. Een hele diepe en vooral verleidelijke tint. Dit is echt de haartrend voor het najaar van 2024. De kleur komt extra goed naar voren door de goudkleurige highlights. Wij denken dat je deze haartrend veel gaat spotten de komende maanden.

 


3. Long braids

Ken je de film The Challengers met Zendaya als hoofdrolspeelster? In deze film was de modetrend sporty chic volop te zien. Niet alleen op modegebied, maar ook met haarstylen. Zo gaan we vooral veel vlechten zien. Een stijlvolle look en vooral handig in de winter als je je pluizige haar in bedwang wil houden in de winter. Oepsie!


4. Buns

We gaan dit najaar volop los met onze sleek buns. De trend is namelijk een decoratieve knot. Ja je leest het goed. Een knot waarbij je mag uitpakken. Wat denk je van een grote strik of een felgekleurde haarspeld. Maak het zo bijzonder en creatief als je wilt. Ga lekker los!


5. Big hair

Bij Miley Cyrus tijdens de Grammy's hebben we deze look al gespot. We maken een sprong terug in de tijd. Je weet wel het kapsel van Amy Winehouse. Big Hair! Dit is de haartrend van dit najaar. Wat heb je hiervoor nodig? Een föhnborstel en een hartstikke goede haarlak. Sprayen maar!


6. Side parts

Last but not least! We gaan voor de side parts. Op de catwalk was deze coupe niet te missen. De zijscheiding maakt een comeback. Een heel chique kapsel die je goed kunt combineren met een paar leuke statement oorbellen. Durf jij deze look aan?

 

 

Voor welk van deze haartrends ga jij dit najaar? 

 

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top