Haarverzorging

Dit zijn de leukste haaraccessoires om jouw haarstyle uniek mee te maken

Dit zijn de leukste haaraccessoires om jouw haarstyle uniek mee te maken

Wil jij je haar op een unieke manier stylen zonder dat je aan de slag hoeft met hete tools of producten? Dan kun je een haaraccessoire toevoegen. Dit zijn de leukste haaraccessoires om jouw haarstyle uniek mee te maken.

Lees ook: Dit is hoe jij jouw krullende lokken sneller kan laten groeien

Bandana's

Een bandana is een accessoire die je op veel verschillende manieren kunt dragen. Voor de zomer is het erg trendy om een bandana te dragen als een haarsjaaltje. Je kan een bandana ook als haarband dragen. Het geeft je haarstyle een retro look die voor ieder seizoen gestyled kan worden.

Beads

Draag je je haar in vlechten? Dan kun je je vlechten helemaal eigen maken met kralen, ofwel beads. Ga voor unieke kleurtjes of voor een combinatie van kleurtjes. Zo maak je de look uniek en modieus.

Een klassieke clip

Haarclips zijn de haaraccessoire van het moment. Ze zijn altijd fijn om bij je te hebben om je haar uit je gezicht te kunnen halen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten clips. Er is dus altijd wel een clip die bij je past.

Een barrette

Een barrette is een decoratief haarspeldje. Hiermee kun je een pluk uit je gezicht halen op een unieke, modieuze en trendy manier. Je kan er eentje aan beide kanten dragen, maar als je van een asymmetrische look houdt, kun je het ook bij eentje houden.

Een puffy haarband

Haarbanden zijn er in allerlei soorten, kleuren en materialen. Een unieke en trendy manier om een haarband te stylen, is door te gaan voor een haarband die wat groter en opvallender is: ofwel een puffy haarband. Hiermee maak je een statement en geef je je haarstyle een retro look. Je kan de haarband combineren met een losse haarstyle, maar ook met je haar vast.

Ingevlochten bloemen

Wil jij je haar een cottagecore of prinsessen vibe geven? Ga dan voor een vlecht met ingevlochten bloemen. De bloemen zijn onderdeel van de vlecht en dus blijven ze goed zitten. Dit is de perfecte look voor die laatste paar zomerweken.

Haarsieraden

Tot slot is er de haaraccessoire die perfect is voor iedereen die houdt van een opvallende look. Haarsieraden zijn de perfecte toevoeging aan je look voor een formele setting, of voor als je gewoon houdt van een beetje extra bling!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top