Haarverzorging

Dit zijn de kapsels die we deze herfst overal gaan zien

Dit zijn de kapsels die we deze herfst overal gaan zien

De herfst komt er weer aan! Tijd voor een persoonlijke rebrand. De eerste stap is een nieuw kapsel. Dit zijn de kapsels die we deze herfst overal gaan zien.

Lees ook: Dit zijn de leukste haaraccessoires om jouw haarstyle uniek mee te maken

Curtain bangs

Curtain bangs zijn al een tijdje in, en ook de aankomende herfst en winter zullen we deze haarstyle heel veel gaan zien. Curtain bangs zijn ideaal voor mensen die het idee van een pony wel zien zitten, maar niet willen gaan voor een volle pony. Curtain bangs bedekken een gedeelte van je voorhoofd maar zeker niet alles. Zie het eerder als 'face framing' plukjes die iets korter zijn. Zeker met een krul erin geven ze je haar prachtig volume. Een celebrity die we zeker kunnen bedanken voor deze trend is Sabrina Carpenter.

De 'tucked bob'

De bob is een haarstyle die deze herfst erg populair zal zijn. Het is een wat korter kapsel dat tot aan je kin komt. Het heeft vaak geen tot weinig laagjes. Om de haarstyle iets meer dimensie te geven, is de tucked bob erg populair deze herfst. Dit is een manier om de bob te stylen die het iets meer vorm geeft. Het is een asymmetrische lookb waarbij je het haar aan een kant van je gezicht naar achteren vastzet met bijvoorbeeld een speldje. Ga voor een uniek en opvallend speldje om de look helemaal eigen te maken.

De 'laser cut bob'

We blijven nog even bij de bob hangen. De laser cut bob is namelijk ook razend populair voor de herfst. Dit kapsel is scherp en elegant. Het is een simpele bob met rechte lijnen. Dit is een goed kapsel voor dames met een ronder gezicht. Hiermee geef je je gezicht wat meer structuur.

De 'shag'

De shag zien we in veel soorten en maten terugkomen in de mode. De variant die deze herfst helemaal in zal zijn, is een wat langere shag. Deze haarstyle ziet er altijd effortless uit. Het staat goed bij vrijwel iedere gezichtsvorm en past helemaal bij de knusse vibe van de herfst.

De 'bixie cut'

Tot slot is er de bixie cut. Dit kapsel geeft je de lengte van een pixie cut maar het volume en de laagjes die je kent van de bob. Deze haarstyle is perfect voor de meiden die houden van een wat kortere coupe. De haarstyle is edgy en speels en absoluut een hit voor de herfst.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top