Fashion

Leggings voor de herfst: zo style je ze

Leggings voor de herfst: zo style je ze

Wil jij er in de herfst comfy bijlopen maar wil je er alsnog modieus uitzien? Dan is een legging dragen helemaal geen slecht idee. Dit sportieve item kun je op veel classy manieren stylen! Dit zijn onze favoriete manieren om een legging te dragen in de herfst.

Lees ook: Dit zijn de nieuwste modetrends die we hebben opgepikt van TikTok

Ga voor een legging met voetbandjes

Een legging is een item dat je draagt om er sportief uit te zien, maar wat nou als je met een legging juist een elegante look wil creëren? Ga dan voor een legging met voetbandjes. Deze gaan onder je hak door en geven je outfit een elegante en retro vibe. Hiermee combineer je het comfortabele gevoel van een legging dragen met mode. Deze legging staat het mooist met een paar hakken eronder. Het feit dat je legging voetbandjes heeft, mag dus zeker gezien worden.

Greige is de kleur voor de herfst

Op het gebied van kleur, is greige de way to go deze herfst. Greige is een samenvoeging van beige en grijs. Ga dus voor een beige tint die wat aan de koelere kant is. Hierdoor geef je een simpele look toch even een andere draai omdat je legging niet zwart is. Maar door deze kleurkeuze blijft de look neutraal. Dit maakt de kleur ideaal voor de herfst en voor een casual outfit.

Ga voor een bodysuit in plaats van een legging

Op het gebied van sportkleding is er momenteel een hele duidelijke trend, namelijk de overgang van leggings naar bodysuits. Het materiaal van de legging wordt dus ook je topje. Door te gaan voor deze look, hoef je eigenlijk bijna niet meer te stylen. Je bodysuit op zichzelf is al een hele outfit! Een bodysuit met een riem er omheen geeft je taille wat extra definitie. Maak je look af met een leren jasje en je favoriete sneakers voor een cozy herfstlook.

Combineer je legging met hoge laarzen

Wil je eens een andere schoen onder je legging dragen dan een sportieve sneaker? Ga dan voor een hoge laars. Door de legging geef je de laarzen hun momentje in de spotlights. Deze look is niet alleen modieus maar ook heel praktisch. Hoge laarzen zijn erg fijn om te dragen in de herfst en winter, zeker met koud weer. Hiermee blijven je benen dus zeker lekker warm.

Style je sokken als een Gen Z

De manier waarop je je sokken draagt, zegt volgens Gen Z veel over in welk jaar je geboren bent. Een enkelsokje, dat is echt puur voor millennials! Wil je jouw legging dragen zoals een Gen Z dat zou doen? Draag dan hogere sokken en trek ze over je legging heen. Zo ga je helemaal met de tijd mee!

Bron: WhoWhatWear
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top