Haarverzorging

Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het begin van de herfst

Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het begin van de herfst

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Tijd voor een grote verandering. Dit zijn de mooiste haarkleuren om te rocken aan het begin van de herfst.

Lees ook: ⁠De leukste haartrends voor het najaar

Rose crimson

Als er een celeb is die we kunnen bedanken voor deze haartrend, dan is het wel Chappell Roan. Op het gebied van rode haartinten, dienen haar krullende lokken als de perfecte inspiratie. De kleur is fel rood met wat roze ondertonen. Deze tint is lekker intens en past helemaal in het herfst seizoen.

Smoky brunette

Voor een klassieke herfstlook is een smoky brunette kleur perfect. Dit is een hele koele bruintint. Er zit dus geen warmte meer in het haar, wat mooi aansluit bij de tijd van het jaar.

Golden brunette

Wil je juist wel warmte in je haarkleur? Dan is golden brunette de kleur voor jou. Deze haarkleur straalt warmte en luxe uit. De kleur is wat frisser en minder duister dan andere hippe herfstkleuren. Juist een wat lichtere haarkleur kiezen voor de herfst is zo gek nog niet.

Kastanjebruin

Een andere warme bruintint die we deze herfst veel gaan zien is kastanjebruin. Deze tint neigt weer iets meer naar rood terwijl golden brunette iets naar blond neigt. Een rode haarkleur voor de herfst klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is gewoon een hele mooie en klassieke optie.

Mistig mocha

Wil je een koelere en lichtere haarkleur? Dan is een mistige mochatint perfect voor jou. Deze kleur is ideaal voor blondines die graag iets donkerder willen gaan, maar niet per se een brunette willen worden. Het is een neutrale kleur die je haar een elegante look geeft.

Chantilly blond

Wil jij jouw blonde lokken wat meer warmte geven voor het volgende seizoen? Dan is chantilly blond de perfecte kleur voor jou. Chantilly blond is een lichte, warme blondtint met wat crème-achtige highlights. Een celeb bij wie deze haarkleur prachtig staat is Beyoncé!

Cayenne koper

Voor wie fan is van koper als haarkleur, is deze trend perfect. Cayenne koper geeft je haar een meer rode, warme toon. De haarkleur combineert diepe rode tonen met oranje voor een vurige look die doet denken aan een cayenne peper.

Chocoladebruin

Tot slot is er de klassieke chocoladebruintint. Dit is een tijdloze haarkleur die iedere herfst weer in de mode zal zijn. Deze haarkleur geeft je lokken warmte en diepte, wat perfect is voor deze tijd van het jaar.

Bron: Byrdie
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top