Mama

Deze namen passen bij het sterrenbeeld van je baby

Deze namen passen bij het sterrenbeeld van je baby

Wanneer je in verwachting bent van een baby, kan het kiezen van een naam best lastig zijn. Misschien heb je wel te veel opties, waardoor er keuzestress ontstaat of liggen jij en je partner totaal niet op één lijn. Het sterrenbeeld van je baby zegt vaak ook veel over de persoonlijkheid van je kindje en daarom zetten wij alle namen die perfect passen bij het sterrenbeeld van je baby voor je op een rij. One thing for sure: je hoopt natuurlijk dat de gekozen babynaam leuk bij je mini-me past.

Deze namen passen bij het sterrenbeeld van je baby

Waterman

Een Waterman is erg op zichzelf en vind het heerlijk om alleen te zijn. Ze zijn wel heel sympathiek, betrouwbaar en extreem loyaal. Namen die goed bij dit sterrenbeeld passen zijn: David, Charlotte, Simon, Alice en Mila. Veel van deze namen staan ook voor 'vrijheid' of bijvoorbeeld 'lieveling'.

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is een creatief en zorgzaam persoon, maar wel met een heel gevoelig karakter. Een lieve en zachte naam past dan ook perfect bij dit sterrenbeeld. Denk aan namen als Lenis, Midas en Peach. Deze namen passen qua betekenis mooi bij het karakter van een gevoelsmens.

Steenbok

Een steenbok is super loyaal en ambitieus, maar heeft ook een eigenwijs karakter. De naam Amelia, Amy en Niall passen goed bij dit sterrenbeeld. Ook Nicole past goed bij de Steenbok, dit betekent 'overwinning'.

Stier

De Stier is super creatief en gaat een goede discussie niet uit de weg. De naam Penelope staat voor 'betrouwbaarheid', wat een Stier zeker is. Verder passen de namen Henry, Isa en Chloe ook goed bij de Stier.

Tweelingen

Tweelingen zijn erg ambitieus, vrolijk en nieuwsgierig. De namen Gale en Jolie betekenen bijvoorbeeld allebei 'vrolijk'. Ook Michael en Thomas zijn leuke namen voor het sterrenbeeld Tweelingen.

Kreeft

Een kreeft heeft een emotioneel en gevoelig karakter. Daarnaast zijn ze ook erg zorgzaam. De naam Didi betekent 'zorgzaamheid' en ook de namen Julian, Julia en Lily komen mooi overeen met het sterrenbeeld Kreeft.

Leeuw

Leeuwen hebben een beschermend karakter. Ze vallen vaak op en houden wel van wat aandacht, daarom past een uitgesproken naam ook goed bij dit sterrenbeeld. De namen Novan, Lucy, Rose, Lauren en Linus zijn dan ook een goede match.

Maagd

Maagden zijn harde werkers en behulpzaam. Een krachtige naam past mooi bij dit sterrenbeeld, denk aan Paul, Tobias, Bo en Lilian.

Weegschaal

Weegschalen zijn heel alert, ze zien alles wat er om hen heen gebeurd. Verder zijn ze sociaal, charmant en houden ze van diepgaande vriendschappen. Namen als Grace, Juliet en Oliver passen mooi bij een weegschaal. Grace staat bijvoorbeeld voor charme, een typische eigenschap van een Weegschaal.

Schorpioen

Een Schorpioen is een krachtig persoon met een sterk karakter. Meisjesnamen die mooi bij dit sterrenbeeld passen zijn bijvoorbeeld Audrey, Elke, Gaby en Sophie. Jongensnamen kunnen zijn: Adrian, Louis en Cole. Natuurlijk is het altijd belangrijk om een naam aan je kleine wondertje te geven waar jij je goed bij voelt, maar deze namen kunnen je met behulp van het sterrenbeeld op weg helpen.

Boogschutter

Een Boogschutter is vrolijk en een optimistische denker. Namen als Jonathan, Yvette en Joy passen goed bij dit sterrenbeeld.

Lees ook: De 5 beste BH's die je draagt tijdens je zwangerschap

Bron: Popsugar
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top